Ebru Gündeş ve Hadise geriliminde Acun Ilıcalı sessizliğini bozdu!

Ebru Gündeş'i O Ses Türkiye jüriliğine getirmek için Hadise'den vazgeçtiği konuşulan Acun Ilıcalı konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin sevilen isimlerinden Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'nin jüri üyeliğine Hadise yerine Ebru Gündeş'in gelmesi hakkında ilk kez konuştu.

 BluTV'de yayınlanan ve sunuculuğunu Cansu Canan Özgen'in üstlendiği "40" programına konuk olan Ilıcalı, Hadise ve Ebru Gündeş arasında bir seçim yapmadığını dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

"Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih etmedim. Bir kere Hadise, O Ses Rap’te var, gözden kaçıp da konuyu başka yere taşımak isteyen gözler olabilir… O Ses Rap projemiz var, Hadise orada yer alacak, aynı ismi 2 yerde kullanma şansımız yok. Dikkat ederseniz biz O Ses Rap’e geçen sene başladık ve geçen sene de jüri üyemiz Hadise’ydi. Hadise’yi biz rapçi olmamasına rağmen O Ses Rap’e koyduk ki, bu şu demek oluyor, rapçi olmamasına rağmen Hadise’yi rap’e koyuyorsak bizim Hadise’ye olan güvenimizi gösteriyor ve aramızdaki ilişkinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Öbür tarafta da O Ses Türkiye’de jüri değiştirmemiz lazım, her sene değiştirdik jüriyi, nerdeyse değişmeyen senemiz olmadı diyebilirim. Aynı jüriyle 2 sene çok nadir devam ediyoruz, Hadise’yi buraya koyduk, Ebru’yla bu sene beraber olmak istedik, teklif ettik, kabul etti, Ebru da bu tarafta kaldı. Birisi Rap’te, birisi de baktığın zaman normal O Ses’te."

Yeni yıl Cansu Dere’ye uğurlu geldi! Teklif üzerine teklif..

İLİŞKİLİ HABER

Yeni yıl Cansu Dere’ye uğurlu geldi! Teklif üzerine teklif..
Cüneyt Arkın hayranlarını ağlattı! Çiftçi babasıyla olan anısı sosyal medyayı salladı

İLİŞKİLİ HABER

Cüneyt Arkın hayranlarını ağlattı! Çiftçi babasıyla olan anısı sosyal medyayı salladı
Şarkıcı Özgün'den bir ilk! 6 yıl sonra ilk kez down sendromlu oğlunu...

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Özgün'den bir ilk! 6 yıl sonra ilk kez down sendromlu oğlunu...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

MASK 2 yıl önce

her sene jüri değişiyor derken... murat boz demirbaş kaydına aldınız ekonomik ömrü dolmadan ayıramıyorsunuz