Şarkıcı Sinan Akçıl'ın iyi niyeti başına resmen bela oldu!

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Sinan Akçıl bu kez iyi niyetinden kaybetti. Otelde çalışan bir gençle fotoğraf çekilmesi üzerine şikayete maruz kalan Akçıl, sosyal medya hesabından haberi paylaştı.

Beşiktaş’taki bir otelde garson olarak çalışan A.K’nin Sinan Akçıl’la çektirdiği fotoğraf olay oldu. 22 Kasım akşamı bir organizasyon için otelde bulunan ünlü şarkıcı Akçıl’ın fotoğraf çekildiği hayranı başına bela oldu.

“SENİNLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİM DİYE BANA UZAKLAŞTIRMA VERDİLER”

Geçtiğimiz yılın 22 Kasım akşamı bir organizasyon için Beşiktaş’ta bir otelde bulunan Sinan Akçıl, fotoğraf çekilmek isteyen hayranını kıramadı. Organizasyon sonrası Akçıl ile fotoğraf çektiren genç garson A.K’nin otel yetkilileri tarafından cezalandırılması sosyal medyada gündem oldu. Fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan A.K’ye otel yetkilileri tarafından verilen uzaklaştırma cezası ünlü isim Akçıl’ı harekete geçirdi. Otel yetkililerini arayan Akçıl, genç garsonu tekrar işe aldırdı.

HAYRANINA DESTEK OLMAK İSTEMİŞTİ

Bir akşam Instagram mesaj kutusuna hayranı A.K tarafından gelen mesaj Sinan Akçıl’ı üzdü. "Abi seninle fotoğraf çektirdim diye bana uzaklaştırma verdiler" diyen genç A.K’nin bu mesajı ünlü şarkıcı Akçıl tarafından takipçileriyle paylaşıldı. Instagramda 4 milyon takipçiye sahip olan Akçıl yaptığı paylaşımı üzerine hayranı A.K’yi rencide ettiği gerekçesiyle şikayet edildi.

SİNAN AKÇIL REKLAM MI YAPTI?

Genç garson A.K, Sinan Akçıl’ın sırf reklam yapmak için mesajları ifşa ettiğini ileri sürdü. Genç A.K şikayet dilekçesinde işten çıkarılma gibi bir durumun olmadığını buna rağmen Akçıl’ın yazışmalarını ifşa etmesinin onu küçük düşürdüğü ifadelerine yer verdi. Bunun üzerine Sinan Akçıl’a soruşturma açıldı.

Bergüzar Korel çocuklarını kimseye göstermiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bergüzar Korel çocuklarını kimseye göstermiyor!
Örümcek Adam'ın tek sayfası rekor fiyata satıldı! Alıcının kimliği gizlendi

İLİŞKİLİ HABER

Örümcek Adam'ın tek sayfası rekor fiyata satıldı! Alıcının kimliği gizlendi

BİR YORUM YAPIN 0