Acun Ilıcalı'dan korkutan haber: Survivor'da sürgün kampı olacak!

Geçtiğimiz akşam ilk bölümüyle ekranlara gelen Survivor All Star'da bir ilk yaşandı. Acun Ilıcalı, yarışmada "sürgün kampı" adını verdiği yeni kuralı açıklayınca yarışmacılar korku dolu anlar yaşadı. Dünyanın en zor yarışması olarak bilinen Survivor'da seyirciyi bu sezon ne bekliyor?

Önceki akşam yayınlanan Survivor All Star 2022'nin ilk bölümü seyircileri ekran başına kilitledi. Her sezon Survivor'a yeni proje ve ödüller ekleyen yapımcı Acun Ilıcalı, yeni sezona yarışmacıları korkutacak bir kuralla giriş yaptı. Ilıcalı, ilk konseyde yaptığı açıklamayla yarışmacıları şaşkına çevirdi. 

Acun IlıcalıİLİŞKİLİ HABERAcun Ilıcalı'nın kızları ölümden döndü!

"SÜRGÜN KAMPINI BAŞLATIYORUM"

'Sürgün kampını başlatıyorum' sözleriyle yarışmacıları şoke eden Ilıcalı, yeni kural hakkında "Bu akşam buradan biri ayrılacak ve tek başına kalacak. Bu akşam bir yarışmacıyı Sürgün Kampı'na yollayacaksınız. İkinci, üçüncü ve dördüncü yarışmacılar da gittikten sonra dört yarışmacıdan biri Survivor'a veda edecek." şeklinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"ÖDÜLLERDEN YARARLANMAYACAKLAR"

Ilıcalı, sürgün kampı kuralının detaylarını şu şekilde açıkladı:

"Diğer kalanlar o adada günleri boş bir şekilde geçirdikten sonra geri dönecekler. Hiçbir şekilde oyunlara giremeyecekler. Yarışmacılar hiçbir şekilde diğerleriyle iletişim kuramayacak. Dört yarışmacı beraber kalacak. Ödülden de faydalanmayacaklar, günlük erzaklarını tüketebilecek. Tamamen ayrı bir yerde bir kamp olacak ve iletişim kurmak yok." 

"ORADA SAATLERİN ZOR GEÇTİĞİNİ BİLİYORUM"

"Dört gün orayı çıkaramayacak 10 yarışmacı sayabilirim." diyen Ilıcalı, "Orada saatlerin zor geçtiğini biliyorum. Onun dışında ilk giden 24 saat boyunca tek kalacak. İkinci giren iki kişiyle yaşayacak. Oraya gidenin Allah yardımcısı olsun." dedi.

SÜRGÜN KAMPININ İLK MİSAFİRİ BİRSEN

Survivor All Star'ın ilk bölümünde dokunulmazlığı kazanan Gönüllüler takımı olurken, Ünlüler takımı konseyde Barış, Batuhan, Birsen, Furkan, Merve ve Sercan'ın ismini yazdı. Bu isimler arasından en az oyu alan yarışmacı Birsen ise sürgün kampının ilk misafiri oldu.

Cem Adrian "Kül" performansıyla sosyal medyayı salladı!

İLİŞKİLİ HABER

Cem Adrian "Kül" performansıyla sosyal medyayı salladı!

BİR YORUM YAPIN 0