Ece Seçkin ayakkabılarına servet ödedi! Tamı tamına...

Ozan Doğulu’nun 50’nci doğum günü partisine katılan Ece Seçkin'in 14 bin 500 TL değerindeki fuşya rengi ayakkabıları gündem oldu.

Geçtiğimiz gün Ozan Doğulu'nun 50'inci doğum günü partisine katılan ünlü şarkıcı Ece Seçkin, tarzıyla gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Mint yeşili etek ve ceket takımıyla hayranlarından tam not alan başarılı şarkıcının tercih ettiği fuşya rengi topuklu ayakkabıların fiyatını duyanlar inanamadı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce'nin de favorisi olan göz kamaştıran ayakkabının fiyatının 14.500 TL olduğu öğrenildi.

Kendisi 4 aydır otelde kalan Seda Sayan'dan oğluna büyük jest!

İLİŞKİLİ HABER

Kendisi 4 aydır otelde kalan Seda Sayan'dan oğluna büyük jest!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

zafer gülten 2 yıl önce

niye olay olsun,demek kazanıyor,parası varki alıyor,o ayakkabılar zaten bu gibi para sorunu olmayan kişiler için yapılmış. işçi memur gibi 200-300 tl lik ayakkabıyı,tamir ettire ettire parçalanana kadar giyecek hali yok herhalde.