Manuş Baba dediğini yaptı: 'Bu havada gidilmez' dedi kendi konserine çıkmadı!

Ünlü şarkıcı Manuş Baba Sivas'ta kötü hava koşullarıyla nedeniyle sahneye çıkmaktan vazgeçti. Sivas'ın etkili kar ve soğuğuna rağmen Manuş Baba'yı bekleyen hayranları tepki gösterdi.

Sivas'taki Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi vatandaşların hafta sonu eğlenebilmeleri için konser etkinliği düzenledi. Müzisyen Manuş Baba'nın konser organizasyonu, Turizm Merkezi tarafından vatandaşlara günler öncesinden haber verildi.

BİNLERCE KİŞİ HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI

Etkili kar ve soğuğu bahane eden şarkıcı Manuş Baba, cihazların zarar görebileceğini dile getirdi. Turizm Merkezi tarafından ziyaretçilerinin mağduriyet yaşamaması için yapılan playback teklifini de kabul etmeyen Manuş Baba, teknik eksiklikten dolayı sahneye çıkmaktan vazgeçti.

"SEVENLERİNE SAYGI DUYAN SANATÇILARIMIZLA SİZLERİN KARŞISINDA OLACAĞIZ"

Buruciye A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Altun konuyla ilgili yaptığı açıklamada ünlü sanatçıya tepkisini şöyle gösterdi: "Bu durum gösterdi ki bundan sonraki her türlü organizasyonumuzda topluma ve hayranlarına daha fazla saygı duyan, cihazlarından çok sevenlerine değer veren, zaman ayırarak etkinliklere gelen sevenlerine saygı duyan sanatçılarımızla sizlerin karşısında olacağız. Tekrar saygı ile sizlerden özür dileriz."

SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER YAĞDI

Soğuktan dolayı cihazların bozulabileceğini ileri sürerek ziyaretçileri mağdur edip sahneye çıkmaktan vazgeçen şarkıcı Manuş Baba'ya hayranları büyük tepki gösterdi. Manuş Baba'nın bu davranışı hayranları tarafından "saygısızlık" olarak görüldü: 

“Reymen ve tuçe kandemir geldiğinde bugünden daha soğuktu ama çıkmama gibi şımarıklık yapmadılar@manuşbaba”

“Ve konser iptal dediler Yozgar Tokat dan gelenler cabasi….Soğuk hava şartlarından dolayı çıkmamışlar sanki bilmiyorlar Sivas’ı…Böyle olmalıydı @manusbaba”

“Konser iptal neymiş soğuk havada çıkamazmış okadar insan saatlerce bekledik Sivas’ı bilmiosan anlaşma yapma @manusbaba”

“Çevre illerden gelen o kadar kişi varken konsere çıkmamak yazıklar olsun. Sivas’ in soğuğunu ayazini bilmiyor musun da tamam gelirim diyorsun @manusbaba”

MANUŞ BABA KİMDİR?

Aslen Diyarbakırlı olan Manuş Baba olarak bilinen Mustafa Özkan, 1 Aralık 1986 Mersin doğumludur. Gitar, şan ve müzik eğitimi için aldığı derslerden sonra 2010 yılında Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümünü bitiren şarkıcı, müziğine ilgiyle yaklaşan Murat Kınay ile tanıştı ve birlikte çalışmaya başladı. Şimdi kendi yorumlarıyla pop, rock ve deneysel olarak nitelediği şarkıları söylüyor.

Dubai'nin en gözde lunaparkı olan Motiongate'te John Wick'te yer alacak!

İLİŞKİLİ HABER

Dubai'nin en gözde lunaparkı olan Motiongate'te John Wick'te yer alacak!

BİR YORUM YAPIN 0