İbrahim Erkal'dan Demet Akalın'a vasiyet!

Beyaz TV ekranlarından yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk olan Demet Akalın duygu dolu anlar yaşadı. İbrahim Erkal'ın kimsenin bilmediği vasiyetini ilk kez canlı yayında açıkladı.

Hafta içi her gün Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk olan Demet Akalın'ın, programın son dakikalarında yaptığı açıklama, izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Ünlü şarkıcı, söz yazarı ve besteci İbrahim Erkal'ın vasiyetinde kendi adının da geçtiğini söyleyen şarkıcı Akalın, gözyaşlarına hakim olamadı.

DEMET AKALIN'DAN ŞARKISINI OKUMASINI İSTEMİŞ

Duygulu anların yaşandığı 'Söylemezsem Olmaz' programında şarkıcı Akalın, İbrahim Erkal'ın ona bıraktığı şarkı sözlerini, vasiyetine eklemiş olduğunu söyledi. Gözyaşlarını tutamayan Akalın, "Bana ilk medyadan arkadaşlar söyledi, onlar da İbrahim Erkal’ın eşinden duymuş. Şarkıya varıncaya kadar yazmış 'Bunu okumasını istiyorum' diye. Ben altından kalkamam dedim o kadar seviyorum..." ifadelerini kullandı.

İBRAHİM ERKAL NEDEN VEFAT ETMİŞTİ?

2017 senesinde evinin otoparkında düşerek beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal 29 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata gözlerini yumdu. 

Ceyda Düvenci'den şaşırtan itiraf: İş bulamıyorum

İLİŞKİLİ HABER

Ceyda Düvenci'den şaşırtan itiraf: İş bulamıyorum

BİR YORUM YAPIN 0