Farah Zeynep Abdullah'tan hayranlarını üzen haber!

Masumlar Apartmanı isimli diziyle ekrana gelen Farah Zeynep Abdullah bir süredir ekranlardan uzak hayat sürüyor. Oyuncu Farah Zeynep Abdullah'tan hayranlarını üzen haber geldi.

Instagram hesabında takipçileriyle soru-cevap etkinliği gerçekleştiren Farah Zeynep Abdullah, bir takipçisinden gelen ''Yeni dizin var mı?'' sorusuna, itiraf niteliğinde bir yanıt verdi.

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah yeni saçlarıyla tam not aldı!İLİŞKİLİ HABERÜnlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah yeni saçlarıyla tam not aldı!

''İSTEMİYORUM, YAPAMIYORUM''

Farah Zeynep Abdullah, ''Ben her hafta 3 saatlik bir bölüm içinde olmak istemiyorum, yapamıyorum'' diyerek gelecek sezonda herhangi bir televizyon dizisinde yer almayacağını belirtti.

Cansu Tosun'dan eşi Erkan Kolçak Köstengil'in doğum gününü kutladı

İLİŞKİLİ HABER

Cansu Tosun'dan eşi Erkan Kolçak Köstengil'in doğum gününü kutladı
Hazal Kaya'dan şaşırtan itiraf: Zayıf olmam konusunda direttiler!

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya'dan şaşırtan itiraf: Zayıf olmam konusunda direttiler!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0