Köpek saldırısına uğramıştı! Hazal Erişkin köpeğin sahibine dava açtı

Ünlü oyuncu Hazal Erişkin katıldığı partide arkadaşının beslediği 8 aylık Rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Erişkin, köpeğin sahibi hakkında “Onun ihmali yüzünden iki projem iptal edildi, maddi kayıp yaşadım” diyerek seneler sonra köpeğin sahibine tazminat davası açtı.

Son olarak Yasak Elma dizisinde oynayan oyuncu Hazal Erişkin yaklaşık iki yıl önce arkadaşının doğum günü kutlamak için gittiği ikamette Golden Retriever cinsi bir köpeğin saldırısına uğrayıp yaralandı. Erişkin, tedavi sürecinin iş hayatını etkilediğini gerekçe göstererek köpeğin sahibi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

50 BİN TL'LİK TAZMİNAT DAVASI AÇTI!

Yüzünden yaralanan Erişkin, maddi manevi kayba uğradığını belirterek köpeğin sahibi Uğur Güven'den şikayetçi oldu. Oyuncu, daha sonra uğradığı zararın tazmini için belirsiz alacak ve 50 bin liralık tazminat davası açtı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Sarıyer'de gerçekleşen olayda çene kemiği çatlayan ve dişleri kırılan Erişkin, dilekçesinde "Olay sırasında hayvan uyur halde değildi. Köpeğe herhangi bir temasım olmadı. Köpek bana yaklaşık yarım metre uzaklıktayken yere oturmak üzereydim" dedi.

12 yaşındaki Golden Retriever cinsi köpeğin, önce üç kez sol çenesine diş geçirdiğini ardından da bir kez sol ayak bileğini ısırdığını anlatan ünlü oyuncu, arkadaşlarının yardımıyla hastaneye kaldırıldığını söyledi.

köpeğin sahibi

köpeğin sahibi

Çene kemiğinde çatlama ve dişlerindeki kırıkların yanı sıra yüzünde oluşan yaraların iltihaplanması nedeniyle bir süre dikişlerini aldıramayan oyuncu, uzun süren tedavi sürecinde iki projesini iptal etmek zorunda kaldığı için maddi manevi kayıplar yaşadığını iddia etti. Köpeğin sahibi Uğur Güven'in kusurlu olduğunu ve köpeğin ağzında ağızlık olmadığını söyleyen Erişkin, kayıpları için köpeğin sahibinin cezalandırılması için başvuruda bulundu.

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0