Survivor adasında sular durulmuyor! Yasin Obuz kükredi!

Survivor All Star 4. bölüm fragmanı çıktı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında Yasin fırtınası esiyor: Takım arkadaşlarına tepkili, "Ortalık karışacaksa da karışsın"

Acun Medya yapımı olan Survivor All Star'ın 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Kazanların kaynamaya başladığı Survivor adasında sular durulmuyor. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında Yasin Obuz takım arkadaşlarına esip gürledi. Gönüllüler takımından sürgün adasına gönderilen Gizem'i koruyan Yasin "7 kişi bir kızı yazmışsınız." ifadelerini kullandı.

"7 KİŞİ BİR KIZI YAZMIŞ"

Kavgaların erken başladığı Survivor'ın yeni sezonunda sinirler dinmiyor. Gönüllüler takımının dokunulmazlık oyununu kaybetmesi, yarışmacılar arasında gerginliğe sebep oldu. Sürgün adasına gönderilen Gizem için "Ben tez falan bilmem. 7 kişi bir kızı yazmış ben onu bilirim. Ortalık karışacaksa da karışsın bu saatten sonra" diyen Yasin'in gergin halleri dikkatlerden kaçmadı.

GÖNÜLLÜLER KAMPI KARIŞTI!

Konsey sonrası Gönüllüler kampında ortalık karışmaya devam ediyor. "Yasin yaptın yine şovunu" diyen Berkan'a karşılık Yasin'in "Burada uzanmışım halen üstüme gelmeye çalışıyorsunuz" sözleri üzerine, Anıl ve Berkan'da sinirler gerilirken Yasin geceye son noktayı koyuyor, "Kavga etmemek için kendimi zor tutuyorum."

Herkes Zuhal Topal'ın 1,5 milyon dolara villa aldığını koşuyordu! 12 yıldır...

İLİŞKİLİ HABER

Herkes Zuhal Topal'ın 1,5 milyon dolara villa aldığını koşuyordu! 12 yıldır...

BİR YORUM YAPIN 0