Survivor All Star'da Atakan ve Sercan gerilimi! Survivor 5. bölüm fragmanı yayınlandı

Dün akşam yeni bölümü yayınlanan survivor 2022 5. bölüm fragmanıyla nefes kesti. Survivor All Star'ın yayınlanan yeni bölüm fragmanında Sercan ve Atakan arasında gergin anlar dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde sürgün kampına giden Sercan'ın yaptığı açıklamaya Atakan'dan tepki gecikmedi.İşte survivor 2022 5.bölüm fragmanında dikkat çeken bazı detaylar...

AcunMedya yapımı olan, yeni sezonunda eski başarılı yarışmacıların mücadele ettiği Survivor All Star'da gerilim üstüne gerilim yaşanıyor. Sinirlerin dinmediği yarışmada bu sefer de Sercan ve Atakan arasında sular kaynıyor. 

SURVİVOR ALL STAR 5. BÖLÜM FRAGMANI

AVATAR ATAKAN'DAN TEPKİ GELDİ

Acun Ilıcalı'nın Survivor All Star için getirdiği yeni kural sürgün kampına giden isimlerden Sercan'ın çıkışı Atakan'ı kızdırdı.

 Sercan'ın sürgün kampı dönüşü yaptığı "Bir daha olursa art niyet ararım" açıklamasına Atakan'dan sert yanıt geldi.

"ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERDİ"

Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanacak bölümünde Atakan konseyden sonraki ilk röportajında Sercan'ı eleştirdi. Sercan için "Aba altından sopa gösterme hareketleri yaptı. O benim hoşuma gitmedi. O, ilk yaptığı konuşmanın samimiyetsizliğini bana gösterdi" ifadelerini kullandı.

Öt yandan geriliminin dinmediği Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanacak bölümünde yarışmacılar ilk kez ödül oyunu için ter dökecek.

Kuruluş Osman'ın Malhun Hatun'u Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay evleniyor! İşte düğün tarihi

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman'ın Malhun Hatun'u Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay evleniyor! İşte düğün tarihi
Fahriye Evcen'den çok konuşulacak Almanya pozları!

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen'den çok konuşulacak Almanya pozları!

BİR YORUM YAPIN 0