İbrahim Büyükak ve Nurdan Beşen'den müjde! Sosyal medyadan duyurdular

Nurdan Büyükak, oğlu Aslan Oktay ile eşi İbrahim Büyükak'ın rol aldığı 'İlginç Bazı Olaylar' setini ziyaret etti.

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile başladığı şöhret yolculuğunda oyunculuk kimliğinin yanına yönetmen ve senarist kimliğini de ekleyen İbrahim Büyükak geçtiğimiz sezon Exxen dijital platformu için ‘İlginç Bazı Olaylar’ adlı bir dizi senaryosu kaleme almıştı.

İbrahim Büyükak oğlu AslanİLİŞKİLİ HABERİbrahim Büyükak oğlu Aslan'a ninni söyledi! Büyük beğeni topladı...

İlk sezonu izleyici tarafından beğenilen ‘İlginç Bazı Olaylar’ın ikinci sezonu çekimlerine başlayan ünlü komedyen İbrahim Büyükak'ı eşi Nurdan Beşen oğlu Aslan ile birlikte sette ziyaret etti. 

İBRAHİM BÜYÜKAK VE NURDAN BEŞEN'DEN MÜJDE!

Nurdan Beşen, ziyaretten bu karesini "İlginç Bazı Olaylar 2. Sezonda Aslan’la size minik bir sürprizimiz vaar. Her an karşınıza çıkabiliriz" notu ile paylaştı.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0