Özge Özpirinçci'den kızı Mercan'la ilk paylaşım!

Geçtiğimiz ay kızı Mercan'ı kucağına alan oyuncu Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabından ilk kez kızıyla paylaşımda bulundu.

"Melekler Korusun", "Kadın" ve "Aşk Yeniden" gibi başarılı yapımlarla adından söz ettiren oyuncu Özge Özpirinçci, Aralık ayında kızı Mercan'ı kucağına alarak ilk kez anne olma sevinci yaşamıştı. Bebeğinin yüzünü henüz göstermeyi tercih etmeyen ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım hayranları heyecanlandırdı. 

Kızının elini tutarken çektiği bir kareyi Instagram hesabından paylaşan Özpirinçci, bebeğine "Yavrum!" diye seslendi. Berrak Tüzünataç, Demet Evgar, Başak Dizer veDoğa Rutkay Kamal gibi ünlü isimlerin yorum yaptığı fotoğraf kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı.

Hayat Bilgisi'nin Barbie'si İpek Erdim'in son hali şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Hayat Bilgisi'nin Barbie'si İpek Erdim'in son hali şaşırttı!
Prens William'ın eşi Kate Middleton'dan şoke eden değişim!

İLİŞKİLİ HABER

Prens William'ın eşi Kate Middleton'dan şoke eden değişim!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0