Komedyen Cem Yılmaz'dan dakikalar içinde binlerce liralık alışveriş!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, önceki gün bir alışveriş merkezinde mutfak eşyaları satan bir mağazadan toplamda 20 bin TL'lik alışveriş yaptı.

Stand-up gösterilerinin yanı sıra çektiği filmlerle adından söz ettiren Cem Yılmaz, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Cem Yılmaz, ilk olarak mutfak eşyaları satan bir mağazaya girdi. Burada mutfak bıçakları seçen Cem Yılmaz daha sonra evi için diğer mağazaları ziyaret etti.

Uzun bir süre alışveriş yapan Cem Yılmaz kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı. Ellerinde poşetlerle alışveriş merkezinde yürüyen Cem Yılmaz şoförünün de yardımıyla alışveriş merkezinden ayrıldı. Yılmaz'ın 1 saatlik alışveriş turunda yaklaşık 20 bin lira harcadığı öğrenildi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Meat Loaf 74 yaşında hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü şarkıcı Meat Loaf 74 yaşında hayatını kaybetti
O Ses Türkiye birincisi Hasan Koçak memleketi Artvin'e horon oynattı!

İLİŞKİLİ HABER

O Ses Türkiye birincisi Hasan Koçak memleketi Artvin'e horon oynattı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0