Alec Baldwin'in başı dertten kurtulmuyor! 25 milyon dolarlık yeni davada...

Geçtiğimiz Ekim ayında "Rust" filminin çekimleri sırasında kazayla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne neden olan Alec Baldwin'in başı yeni bir davayla dertte. "Kanlı Kongre" baskını sırasında sosyal medya üzerinden tartıştığı bir kadın tarafından açılan dava, ünlü aktörün zor günler geçirmesine sebep oluyor.

Dünyaca ünlü aktör Alec Baldwin'in başrolünde oynadığı "Rust" filminin setinde yaşanan kaza tüm dünya basınının ilgi odağı haline gelmişti. Görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne sebep olduğu için mahkemede yargılanmaya devam eden Baldwin, sosyal medya hesabından tartıştığı bir kadınla davalık oldu.

Rust filminin setinde katil olan Alec Baldwin aylar sonra telefonunu vermeyi kabul etti!İLİŞKİLİ HABERRust filminin setinde katil olan Alec Baldwin aylar sonra telefonunu vermeyi kabul etti!

Afganistan’da hayatını kaybeden ABD askeri Rylee McCollum’un kız kardeşi Roice McCollum tarafından açılan davanın sebebinin 'iftira' olduğu söylendi. Dava dilekçesinde yer alan bilgilere göre; Baldwin ilk olarak ölen askerin kız kardeşi Roice McCollum'a 5 bin dolarlık yardım yaptı. Ancak daha sonra 6 Ocak 2021’de gerçekleşen Kongre baskınında genç kadının fotoğrafını gören Baldwin deliye döndü.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan ünlü aktör "Ağabeyinize saygımdan dolayı size bağış yaptığımda bundan haberim yoktu. 6 Ocak’taki olaylarda isyancılardan biri olduğunuzu bilmiyordum." ifadelerini kullandı. McCollum, protestoda yasal ve barışçıl hareket yaptığını söylese de ünlü aktör gerçekleşen baskında hukuka aykırı bir şekilde devlet malına zarar verildiğini ve bir görevlinin hayatını kaybettiğini söyledi.

'İsyancı' olarak nitelendirildiğini iddia eden Roice McCollum ise Baldwin'le konuşmasının ardından soluğu mahkemede aldı ve 63 yaşındaki aktöre 25 milyon dolarlık dava açtı. 

Alişan'ın eski nişanlısı ve Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol'un son hali şoke etti!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'ın eski nişanlısı ve Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol'un son hali şoke etti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

domalnt trompt 2 yıl önce

25 cent bile alamazsın

Asım 2 yıl önce

Filistine yardım falan yapmıştır.