Doktorlar dizisinin Zenan'ı Melike Güner'dan acı haber! Resmen kahroldu...

Bir döneme damgasını vuran Doktorlar dizisinde Zenan karakterini canlandıran Melike Güner annesinin vefat ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımlarından olan Doktorlar dizisi birçok genç isminde yıldızının parladığı projelerden oldu. Doktorlar dizisinin en sevilen karakterlerinden biri de Zenan'ı canlandıran Melike Güner idi. Şimdilerde 42 yaşında olan Doktorlar'ın Zenan'ı ile hafızalara kazınan Melike Güner annesini kaybetti.
Güner, haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Annesinin fotoğrafını paylaşan oyuncu, altına "20.01.2022'de canım annemi kaybettik. Acıma saygıyla sarılan, sessizce ellerinden tutan, yanımda olan tüm canım arkadaşlarım teşekkür ederim" notunu düştü.

Feyyaz Duman, İsmail Demirci'nin de aralarında olduğu çok sayıda ise Melike Güner'e başsağlığı diledi.

Alişan'ın eski nişanlısı ve Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol'un son hali şoke etti!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'ın eski nişanlısı ve Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol'un son hali şoke etti!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Sade vatandaş 2 yıl önce

Bize ne Annesinden

Toplam 2 beğeni