Bülent Şakrak eşi Ceyda Düvenci'ye seslendi: Her zorumu kolay eden!

Geçtiğimiz günlerde annesinin kaybıyla sarsılan oyuncu Bülent Şakrak, bu süreçte yanından bir an bile ayrılmayan eşi Ceyda Düvenci'ye olan sevgisini sosyal medya hesabından haykırdı.

Ünlü oyuncu Bülent Şakrak, geçtiğimiz günlerde annesi Meral Şakrak'ın vefatıyla adeta yıkılmıştı. Zor günler geçiren ünlü oyuncuya sanat dünyasından pek çok ünlü isim destek olurken en büyük yardım eşi Ceyda Düvenci'den geldi. 

Kendisi gibi oyuncu olan Ceyda Düvenci ile 2015 yılında nikah masasına oturan Şakrak, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Her zorumu kolay eden, Seni çok seviyorum" notunu düştü. 

NE OLMUŞTU?

Ünlü oyuncu Bülent Şakrak'ın bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren annesi Meral Şakrak, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Üsküdar Marmara Üniversitesi İlahiyat Üniversitesi Camii'nde cenaze töreni düzenlenen Meral Şakrak'ın cenazesi Hekimbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cem Yılmaz, Erkan Kolçak, Cansu Tosun, Hazal Kaya ve Ali Atay gibi pek çok ünlü ismin katıldığı cenaze töreninde Bülent Şakrak'ı eşi Ceyda Düvenci bir an olsun yalnız bırakmadı. 

Cenazede konuşan Erkan Kolçak, "Annemizi, halamızı aynı zamanda Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin de annesi birçok kişinin annesi, karlar altında bembeyaz yolculuğuna gitti" şeklinde konuştu.

ÜNLÜ OYUNCU ANNE ACISIYLA SARSILDI!

"Eyvah Eyvah", "Acı Kiraz", "Dudullu Postası" ve "Sefirin Kızı" gibi başarılı yapımlarla hafızalara kazınan oyuncu Bülent Şakrak, anne acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncunun bir süredir Alzheimer hastalığıyla mücadele eden annesi Meral Şakrak geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. 

Acı haberi Şakrak'ın kendisi gibi oyuncu olan eşi Ceyda Düvenci, sosyal medya hesabından yaptığı "Canım Meral annem… Bugün veda ettin bize ama hep yuvamızın babaannesi olarak kalacaksın gülen yüzün, sözlerin, tatlı huysuz hallerin hep bizimle… Sevgilimin hayatıma kattığı en güzel kıymetsin sen. Canım erik, seni çok seviyorum." şeklindeki paylaşımla duyurdu.

Meral Şakrak'ın cenazesi bugün Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Ümraniye Hekimbaşı Mezarlığı'na defnedilecek.

 Zara'nın 'Mavişim' diye sevdiği annesi ilgi odağı oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Zara'nın 'Mavişim' diye sevdiği annesi ilgi odağı oldu!
Yüzüklerin Efendisi'nin yıldız oyuncusu Pete Smith hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Yüzüklerin Efendisi'nin yıldız oyuncusu Pete Smith hayatını kaybetti!
Polis Akademisi hayranlarına kötü haber! Ünlü oyuncu Howard Hesseman yaşamını yitirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Polis Akademisi hayranlarına kötü haber! Ünlü oyuncu Howard Hesseman yaşamını yitirdi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Mehmet Kandemir 2 yıl önce

Allah rahmet eylesin...