Oyuncu Ayberk Pekcan son yolculuğuna uğurlandı! Ayberk Pekcan neden vefat etti?

Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele eden Diriliş Ertuğrul'un Artuk Bey'i Ayberk Pekcan, dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Sanat dünyasını yasa boğan Ayberk Pekcan'ın vefat haberini duyan ünlü isimler, taziye mesajlarını sosyal medya hesaplarından iletti.

'Yaprak Dökümü', 'Kış Uykusu', 'Diriliş Ertuğrul' gibi başarılı projelerde yer alan, unutulmayan oyunculuğuyla hafızalara kazınan 51 yaşındaki başarılı oyuncu Ayberk Pekcan, bir süredir tedavisini gördüğü Akciğer kanserine yenik düştü. Vefat haberiyle sanat dünyasını ve sevenlerini yasa boğan oyuncu Pekcan'ın vefatı üzerine, yakınları ve rol arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı.

"SENİ ÇOK SEVİYORUM"

4 Şubat'ta vizyona girecek yeni filmi Dilber Ay'daki rol arkadaşı Büşra Pekin, ünlü oyuncu Pekcan'ın vefat haberini duyunca, sosyal medya hesabından, "Gözyaşlarımı tutamıyorum, seni çok seviyorum" notuyla paylaşımda bulundu.

"DAR-I BEKAYA YÜRÜYEN AYBERK ABİMİZ"

Uzun bir süredir 'Diriliş Ertuğrul' projesinde beraber çalıştığı yapımcı Mehmet Bozdağ da oyuncu Pekcan'ın vefatı üzerine sosyal medya hesabından taziyelerini, "Dar-ı bekaya yürüyen Ayberk abimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun" sözleriyle dile getirdi.

"MUHAKKAK Kİ TEKRAR ALLAH'A DÖNDÜRÜLECEĞİZ"

Yine Diriliş Ertuğrul dizisinde rol arkadaşı olan Celal Al da Bakara Suresi'nden "Muhakkak ki Allah'tan geldik ve tekrar Allah'a döndürüleceğiz" ayetiyle taziyelerini sosyal medya hesabından duyurdu.

"BEN AKCİĞER KANSERİ OLMUŞUM"

Ayberk Pekcan geçtiğimiz sene ekim ayında akciğer kanserine yakalandığını sosyal medya hesabından sevenlerine "Sevgili dostlar, on gün kadar önce sırt ağrısı şikayetiyle gittiğim doktorla başlayan süreç, bugün bu noktaya geldi. Ben akciğer kanseri olmuşum. Tümör, karaciğer ve böbrek üstü bezlerine de sıçramış. Maalesef bu hastalık başlangıç evrelerinde hiç belirti vermedi. Kemoterapinin ilk günü. En büyük desteğim, ailem yanımda. Yakındaki arkadaşlarım da öyle. Ben sağlığıma kavuşmak için elimden gelen çabayı göstereceğim. Sağlık dilekleriniz ve dualarınızı esirgemeyin. Kalın sağlıcakla" ifadelerini kullanarak bildirmişti.

AYBERK PEKCAN'IN CENAZESİ NE ZAMAN?

Ani ölümüyle sevenlerini ve sanat dünyasını yasa boğan oyuncu Ayberk Pekcan 25 Ocak salı günü son yolculuğuna uğurlanacak. Ünlü oyuncu Pekcan'ın cenazesi bugün öğlen Tarsus Mezarlığı'na defnedildi. 

AYBERK PEKCAN KİMDİR?

Çocukluğunu ve gençliğini Adana ve Mersin'de geçiren Ayberk Pekcan, 22 Mayıs 1970 tarihinde Mersin'de dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Adana'da, Liseyi Mersin'de okuduktan sonra Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana Sanat Dalını bitirdi. Daha sonra İstanbul'da oyunculuk kariyerine başlayan Pekcan 'Ihlamurlar Altında', 'Yaprak Dökümü', 'Kurtlar Vadisi' ve 'Keşanlı Ali Destanı' adlı televizyon dizilerinde ana rollerde oynadı. 2010 yılında başrolünde oynadığı 'Saç' adlı sinema filmi ulusal ve uluslararası Film festivallerinde ödüller aldı.

2012 yılında gösterime giren Aşk ve Devrim adlı sinema filmindeki performansıyla 23. Ankara Uluslararası Film Festivalinde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne layık görüldü.

Bülent Serttaş'ın yıllar önce Başkan Erdoğan ile olan anısı: Cumhurbaşkanımızı 3 kez ağlattım

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Serttaş'ın yıllar önce Başkan Erdoğan ile olan anısı: Cumhurbaşkanımızı 3 kez ağlattım
Şafak Sezer de kar mağduru oldu! Rezilliği gözler önüne serdi

İLİŞKİLİ HABER

Şafak Sezer de kar mağduru oldu! Rezilliği gözler önüne serdi
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'a olan özlemi dinmiyor! Kar paylaşımıyla ağlattı

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'a olan özlemi dinmiyor! Kar paylaşımıyla ağlattı

BİR YORUM YAPIN 0