Sadakatsiz dizisi korkutmaya devam ediyor!

Geçtiğimiz hafta Cansu Dere'nin testinin pozitif çıkması üzerine çekimlerine ara verilmeyeceği duyurulan Sadakatsiz dizisinin setinde bir başrol oyuncusundan daha korkutucu haber geldi. Cansu Dere'den sonra Berkay Ateş'in de testinin pozitif çıkması, dizi ekibine korku dolu anlar yaşattı. Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak.

2 haftalık yılbaşı tatilinden sonra çekimlerine başlanan Sadakatsiz dizisinden ilk korkutucu haber geçen hafta Cansu Dere'den gelmişti. Başarılı oyuncu Dere'nin testinin pozitif çıkması dizi çekimlerini etkilemezken yeni bölümlerini yayınlamaya devam eden Sadakatsiz dizisinin Aras'ından da korkutucu haber geldi. Cansu Dere'den sonra ünlü oyuncu Berkay Ateş'in de testinin pozitif çıkması, dizi setinde ohal ilan edilmesine sebep oldu.

SADAKATSİZ BU AKŞAM YAYINLANMAYACAK

Medyapım imzalı Kanal D ekranlarındaki Sadakatsiz dizisi bu akşam hayranlarına hayal kırıklığı yaşatacak. İki başrol oyuncusunun Covid-19 test sonuçlarının pozitif çıkması çekimlere ara verdirdi.

Kanal D ve Medyapım, setteki pozitif vakalardan dolayı dizi çekimlerine ara verildiğini "Değerli izleyicilerimiz; her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz'in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere" şeklinde duyurdu.

Bülent Ersoy'u duygulandıran hareket! Nur Yerlitaş'ın çalışanlarına kucak açtı

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Ersoy'u duygulandıran hareket! Nur Yerlitaş'ın çalışanlarına kucak açtı
Yargıtay'dan emsal karar! Eşiyle dalga geçen yandı...

İLİŞKİLİ HABER

Yargıtay'dan emsal karar! Eşiyle dalga geçen yandı...

BİR YORUM YAPIN 0