Destan'ın Alpagu Han'ı Selim Bayraktar'dan samimi açıklamalar

‘Destan’ın kadrosunda yer alan başarılı oyuncu Selim Bayraktar, dönem dizisi çekmenin zor olduğunu belirterek “Ama zor iyidir, kazandırır. Konfordan başarı doğmaz. Bir aktörün sınırlarını zorlaması da onu bir adım yukarı taşır” diye konuştu. Şahane bir set ortamlarının olduğunu dile getiren oyuncu “Her oyuncunun özlediği bir ortam yakaladık. Başarımızın en önemli nedenlerinden biri” dedi.

Atv ekranlarında seyirci ile buluşan 'Destan' dizisinde canlandırdığı 'Alpagu Han' karakteriyle adından bahsettiren deneyimli oyuncu Selim Bayraktar samimi açıklamalarda bulundu. Sabah'ın haberine göre; Bayraktar, rolü ve set ortamı hakkında açıklamalar yapan Bayraktar, setten arta kalan zamanlarında resim ve yemek yapmaktan keyif aldığını söyledi.

Destan dizisinden kendisini en çok etkileyenin ne olduğu sorulunca, Bayraktar şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle size bir rol teklifi ile geldiklerinde o karaktere ne kadar hazır olduğunuza bakarak size bu teklifi yaparlar. Elbette role hazırdım. Oyuncu her zaman her role hazır olmak zorundadır ama ben ürkütücü bir adamı oynamak istemedim. Fakat senaryoyu okudukça etkilendim ve üzerinde çalışmaya başladım. Bir aktörün sınırlarını zorlamaya çalışması onu bir adım yukarı taşır. Eşitleri arasında öne geçer. 'Destan' bunun için biçilmiş kaftan. İyi değerlendirildikçe seyircimize zevkle izleyeceği bir yapım sunmaya devam ederiz."

"ADALETLİ BİR DÖNEMİ YANSITIYORUZ"

Daha öncesinde de dönem dizilerinde yer alan ünlü oyuncunun şimdilerde İslamiyet öncesi devirlerde geçen bu hikayede yer almasını; 'Türk devlet ve topluluklarının insani değerler bakımından üstün bir haslete sahip oldukları' şeklinde yorumladı. 

"Seyircimize özellikle toplumsal ve insani değerler göz önünde bulundurularak bir yaşam şekli izlenmiş bir dönemi yansıtmaya çalışıyoruz. Adaletli, ahlaklı, barışsever olmak, vatansever ve özellikle konuksever olmak, bağımsızlığa düşkün olmak, saygılı olmak, mekansal temizlik ve yardımsever olmak ile engellilerin durumu, hoşgörülü olmak ve özellikle kadınların konumunu sayabiliriz. Eski Türk devlet ve topluluklarının uygulamaları esas alınarak bir yapım sunmaya çalışıyoruz."

"Elbette zorlanıyoruz özellikle aksiyon ve duygunun bir arada olduğu kombinasyonları estetik bir şekilde sunmak işin zorlayıcı kısmı. Ama zor iyidir kazandırır. Konfordan başarı doğmaz."

Canan Karatay’ın sahte site isyanı: Hepsinden şikayetçiyim!

İLİŞKİLİ HABER

Canan Karatay’ın sahte site isyanı: Hepsinden şikayetçiyim!
Şarkıcı Özgün'ün oğluyla paylaşımı olay oldu! 'Ediko'nun katkılarıyla...'

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Özgün'ün oğluyla paylaşımı olay oldu! 'Ediko'nun katkılarıyla...'
Ezgi Mola 6 yıldır kabus yaşıyor! 'Tek başıma sokağa çıkamaz hale geldim'

İLİŞKİLİ HABER

Ezgi Mola 6 yıldır kabus yaşıyor! 'Tek başıma sokağa çıkamaz hale geldim'

BİR YORUM YAPIN 0