Şiddet davasıyla gündeme gelen Ozan Güven ekranlara dönüyor! Heyecanladıran kare

Geçtiğimiz yıllarda Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemelik olan Ozan Güven, bir süredir kendisini Ayvalık'taki evine kapatmıştı. Ünlü oyuncunun oynayacağı dizi belli oldu. Güven, 3 yıllık aranın ardından Taş Kağıt Makas dizisiyle ekranlara dönüyor.

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan oyuncu Ozan Güven eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'a uyguladığı darp davasıyla mahkemelik olmuştu. Yargılandığı için uzun yıllardır bir projede yer almayan 47 yaşındaki oyuncu Güven 3 yıllık aranın ardından Taş, Kağıt, Makas dizisiyle anlaştı. 

UZUN ZAMAN SONRA SETLERE DÖNÜYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 2024'ün gelişiyle ekranlara dönme kararı alan Ozan Güven, Yusuf Pirhasan'ın yöneteceği, Uğraş Güneş'in yazdığı diziyle bu hafta sete çıktı.

DİZİDEN İLK KARE GELDİ!

Kore yapımı Remember: War Of The Son'dan uyarlanan dizide hipertimestik sendromu (Hiçbir şeyi unutmama) rahatsızlığı olan ve babasının suçsuzluğunu kanıtlamak için bir avukat olan Umut Tanrıkulu adlı gencin hikayesi ekrana taşınıyor. Ozan Güven dizide tıpkı "Fi" dizisinde olduğu gibi "Harun Yakar" adlı renkli bir karaktere hayat verecek. Sıradışı bir avukat olan Harun, aldığı bütün davaları kazanmasıyla tanınmaktadır.

"MAHKEME BİTTİKTEN SONRA" DEMİŞTİ

Güven, uyguladığı şiddet davasıyla 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı dava nedeniyle mesleğine ara verdiğini belirterek, "Mahkeme bittikten sonra devam edeceğim" açıklamasını yapmıştı.

ozan güven

ozan güven

İLGİNİZ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gamze Erçel ve Caner Yıldırım'ın kızları Mavi kanseri yendi! Gamze Erçel haberi böyle duyurdu

Eurovision tepkileri büyüyor! Birçok ülke İsrail'in katılımını boykot ediyor

İLİŞKİLİ HABER

Eurovision tepkileri büyüyor! Birçok ülke İsrail'in katılımını boykot ediyor
Songül Öden'den müjdeli haber! Bebeğin ismini ilk kez açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Songül Öden'den müjdeli haber! Bebeğin ismini ilk kez açıkladı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0