Survivor All Star'da Nisa ve Barış gerilimi!

Dün akşam 9. bölümüyle izleyiciyi ekranları başına kilitleyen Survivor All Star'da gerilim bu sefer de Nisa ve Barış arasında yaşandı. Geçtiğimiz sezon da yarışan ikilinin tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Yeni sezona hızla giriş yapan Survivor All Star, eski başarılı yarışmacıların kıyasıya sergiledikleri mücadeleyle, izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. Yarışmacılar arasında sinirlerin yatışmadığı Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, geçen sezon da yarışan Nisa ve Barış arasındaki gerilim dikkatlerden kaçmadı. Yağmur ve Barış arasındaki tartışmaya Nisa'nın Yağmur'a verdiği destek, sinirlerin kızışmasına sebep oldu.survivor 2022

survivor 2022

ÖDÜL OYUNUNDA GERGİNLİK YAŞANDI

Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılar arasında ödül oyunu heyecanı yaşanırken ünlüler takımındaki Barış ile gönüllüler takımındaki Nisa arasında çıkan gerginlik sosyal medyada gündem oluşturdu.

survivor nisa ve barış kavga anı

survivor nisa ve barış kavga anı

Barış ile gönüllüler takımı arasında yaşanan tartışmada Yağmur'un Barış'a karşı, "Saygısızlık bu gerçekten" sözlerine, "Benimle muhatap olma" diyen Barış'ın tepkisine karşı Yağmur'un, "Hiç muhatabım değilsin. Ağzını bile açma. Merak etme seninle hiç muhatap olmak istemem" ifadelerine, Nisa'dan destek geldi.

BARIŞ'A KARŞI YAĞMUR'U DESTEKLEDİ

Gönüllüler takımına sonradan dahil olan Nisa'nın, Barış'ı kastederek Yağmur'a "Boşver sen onun seviyesine düşme" sözlerini duyan Barış Nisa'ya, "Kim söyledi onu? Sen mi" şeklinde seslendi.

Survivor Atakan Melis Sezen'i ti'ye aldı

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Atakan Melis Sezen'i ti'ye aldı
Survivor All Star'ın 10. bölüm fragmanı yayınlandı! Adaya kim veda edecek?

İLİŞKİLİ HABER

Survivor All Star'ın 10. bölüm fragmanı yayınlandı! Adaya kim veda edecek?

BİR YORUM YAPIN 0