Çin'de akılalmaz olay! Fight Club'ın sonunu tamamen değiştirdiler

Dünyanın en iyi filmlerinden biri olarak gösterilen Fight Club'ın sonu Çin'de gösterilen versiyonunda tamamen değiştirildi. Filmin son sahnesinin gösterilmemesi ve farklı bir son yazılması Çinli izleyicileri sinirlendirdi.

Yeraltı edebiyatının ünlü yazarlarından Chuck Palahniuk'un imzasını taşıyan aynı adlı romandan uyarlanan ve David Fincher'ın yönetmenliğini üstlendiği 1999 yapımı kült film Fight Club, geçtiğimiz günlerde Çin televizyonlarında izleyenlerle buluştu.

Başrollerinde Brad Pitt, Edward Norton ve Helena Bonham Carter'ın yer aldığı filmin sonu Çin televizyonlarında tamamen değiştirildi. Filmin son sahnesini yayınlamayan Çin televizyonları alternatif bir son oluşturarak siyah bir ekran üzerine filmin sonunu yazdı. Filmin orijinal halini bilen Çinli izleyenler bu durum karşısında şaşkına döndü. 

Fight Club'ın sonundaki bu radikal değişikliğin Pekin yönetiminin isteğiyle mi yoksa orijinal filmin yapımcıları tarafından mı yapıldığı ise henüz bilinmiyor. 

Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu
Yeşilçam'ın görüntü yönetmeni Ertunç Şenkay hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın görüntü yönetmeni Ertunç Şenkay hayatını kaybetti
Camileri tanıtmak için Almanya'dan Türkiye'ye bisikletle geldi

İLİŞKİLİ HABER

Camileri tanıtmak için Almanya'dan Türkiye'ye bisikletle geldi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

sevgi 2 yıl önce

çok üzüldüm. napsak acaba? filmi yeniden mi çeksek. yeniden mi yayınlasak. en iyisi sarımsaklasak.