Sinan Akçıl baba olmak istiyor!

İkinci kez dünyaevine girdiği Burcu Kıratlı ile tekrar boşanacağı haberiyle sosyal medya gündemini sallayan şarkıcı Sinan Akçıl, Bebek'te bir dövmeciden çıkarken görüntülendi.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'ın evlendikten 9 ay sonra boşanmasının ardından 2019 yılında tekrar nikah masasına oturduğu eşi Burcu Kıratlı ile yeniden aldıkları ayrılık kararı haberleri, son zamanlarda gündeme damgasını vurmuştu. Geçtiğimiz akşam Bebek'te bir dövmeciden çıkarken objektiflere yakalanan ünlü şarkıcı Akçıl, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakmadı.

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

"YENİ ŞARKIMIZ İÇİN KUŞ DÖVMESİ YAPTIRDIM"

Merve Özbey ve Mustafa Ceceli ile birlikte yaptıkları 'Durum Çok Acil' şarkısının kısa sürede yüksek dinlenme oranına sahip olmasına sevinen Sinan Akçıl, eline yaptırdığı kuş dövmesini gazetecilere gösterirken, "Şarkımız üç günde üç milyon izlendi. Şarkımız uçuyor bu yüzden kuş dövmesi yaptırdım" dedi.

Sinan Akçıl & Mustafa Ceceli & Merve Özbey - Durum Çok Acil şarkı sözleri İLİŞKİLİ HABERSinan Akçıl & Mustafa Ceceli & Merve Özbey - Durum Çok Acil şarkı sözleri

Sinan Akçıl kuş dövmesi

Sinan Akçıl kuş dövmesi

Muhabirlerin, "Burcu Hanım'ın baş harfi olan dövmenizi sildirmeye geldiniz sandık" sözlerine karşılık Akçıl, "Yok duruyor" diyerek elindeki 'B' harfli dövmeyi göstermekten çekinmedi. 

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı

"BABA OLMAK İSTİYORUM"

Yeni şarkısıyla ilgili, "Aşkta biraz kayıp var ama işimiz iyi gidiyor" şeklinde konuşan şarkıcı Akçıl, Burcu Kıratlı ile ilgili gelen, "Boşanma nedeni çocuk mu" sorusuna "Ben çocuk çok istiyorum biliyorsunuz, baba olmak istiyorum" yanıtını verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ davranışıyla takdir topladı! Sokak hayvanlarını unutmadı

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ davranışıyla takdir topladı! Sokak hayvanlarını unutmadı

BİR YORUM YAPIN 0