Kraliçe Elizabeth'in balmumu heykelinde eksik saç skandalı!

Kraliçe Elizabeth'in Hamburg'da yer alan balmumu heykelinde saçlarının tam olmaması herkesi şoke etti. Müze yöneticisi konu hakkında "Mumyaların gerçekçi görünmesi için gerçek insan saçı kullanıyoruz. Bu da pahalı." ifadelerini kullandı.

Bu yıl tahta çıkışının 70'inci yılını kutlamaya hazırlanan İngiltere Kraliçesi II.Elizabeth, bir yandan ortanca oğlu Prens Andrew'un adının karıştığı skandal taciz olayları bir yandan torunu Prens Harry'nin bitmek bilmeyen istekleri ve uzun zamandır devam eden hastalıklarıyla mücadele ediyor. Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Kraliçe, bu sefer gülümseten bir olayla gündemi salladı.

Kraliçe'nin Almanya'nın Hamburg kentindeki Panoptikum Mumya Müzesi'nde bulunan balmumu heykeline geçtiğimiz gün bakım yapıldı. Pembe kıyafeti ve şapkasıyla Kraliçe'nin tıpatıp aynısı olan heykelin şapkası çıkarılınca gerçek ortaya çıktı. Elizabeth'in şapkasının altında kalan yerlere saç yapılmadığı herkesi şoke etti. Mumyanın saçlarını tarayıp düzelten sanatçı Susanne Faerber"Mumyaların gerçekçi görünmesi için gerçek insan saçı kullanıyoruz. Bu da pahalı. Bu yüzden bazı mumya helkellerin saçlarının bir bölümü yok. Sadece ziyaretçilerimizin görebileceği bölümlere saç yerleştiriyoruz." açıklamalarında bulundu.

Koronavirüse yakalanan Pelin Akil'den haber var! Yaşadıklarını anlattı...

İLİŞKİLİ HABER

Koronavirüse yakalanan Pelin Akil'den haber var! Yaşadıklarını anlattı...
Somer Sivrioğlu MasterChef jüriliğini bırakıyor mu? İlginç iddia

İLİŞKİLİ HABER

Somer Sivrioğlu MasterChef jüriliğini bırakıyor mu? İlginç iddia
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0