Bir Zamanlar Çukurova Gülten öldü mü? Selin Genç diziden neden ayrıldı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gülten rolünü canlandıran Selin Genç, yayınlanan 120. bölümde trafik kazasının ardından hayatını kaybederek diziden ayrıldı. İzleyenler ise Gülten diziden neden ayrıldı sorusuna yanıt arıyor.

ATV'nin sevilen dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'da Gülten karakterine hayat veren Selin Genç, oyuncu kadrosundan ayrıldı. Haşmet Çolak'ın arabasının çarpması sonucu Saniye ile birlikte Gülten de ölerek dizi kadrosundan çıktı. 

Selin Genç'in dizi kadrosundan neden ayrıldığı konusunda bir açıklama yapılmadı. Ancak oyuncu sosyal medyadan veda mesajı yayınladı. Oyuncunun hayat verdiği Gülten karakteri 120. bölümde hayatını kaybetti.

Genç, sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Sen el kadar bir kadınsındır
Sabahlara kadar beyaz ve kirpikli
Bazı ağaçlara kapı komşu
Bazı çiçeklerin andırdığı
İş bu kadarla bitse iyi
Bir insan edinmişsindir kendine
Bir şarkı edinmişsindir, bir umut
Güzelsindir de oldukça, çocuksundur da
Saçlarınla beraber penceredeyken
Besbelli arandığından haberli
Gemiler eskirken, deniz eskirken limanda Sevgili” Gülten, evet geldi veda zamanı... Hayatımın en güzel haberini bu ailenin bir parçası olduğumu öğrendiğim gün almıştım. Kepini henüz yeni atmış bir genç kadınken iş hayatına hayalini kurduğum işle başlamama vesile olan, bana inanan, Gülten’imizin ruhunu bana emanet eden pek sevgili yapımcılarımız Timur Savcı ve Burak Sağyaşar ve Tims Productions çok teşekkür ederim, minnettarım.

Ve auditionımı görüp beni bu hikayeye dahil eden sevgili kurucu yönetmenimiz Faruk Teber ve Emrah Şendur sizinle başladığım yolculuğa pek sevdiğim, saydığım, tecrübesinden faydalandığım yönetmenlerimiz Murat Saraçoğlu ve Evren Karabıyık ile devam etmek benim şansımdı.

Ve tüm ekip arkadaşlarım, yapım ekibi, sevgili senaristimiz Ayfer Tunç ve ekibi ve ve oyuncu arkadaşlarım.. sizler her zaman benim için çok özelsiniz, teşekkür ederim her şey için.

Evet büyük tecrübe ve 4 yıllık bir okuldu Bir Zamanlar Çukurova benim için. Bugün mezun oluyorum. 1. bölümden itibaren beni izleyen, seven ve desteğini esirgemeyen canım seyircimiz sizlere de teşekkür ederim.

Bir kusurum olduysa affola,
Yeni hikayelerde görüşmek üzere...''

Alişan'dan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinin ardından Ece Erken'e başsağlığı mesajı

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'dan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinin ardından Ece Erken'e başsağlığı mesajı
Hülya Duyar'dan Selim Bayraktar paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Duyar'dan Selim Bayraktar paylaşımı

BİR YORUM YAPIN 2

İsimsiz 9 ay önce

Bence selin genç fil"de ölmemeliydi

Aina 2 yıl önce

Harika