Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken, cinayet anının yayınlanmasına tepki gösterdi!

Geçtiğimiz günlerde bir restorandaki silahlı saldırı sonucu eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken, yürek yakan açıklamalarda bulundu. Mahmutyazıcıoğlu'nun ölüm anına ilişkin yeni görüntülerin paylaşılmasına, "Kızlarını, beni, sevenlerini neden düşünmüyorsunuz?" Neden!" diyerek isyan etti.

Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, balık restoranında silahlı saldırıyla hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi memleketi Rize'de defnedilirken, olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Ece Erken, cinayet anını gösteren görüntülerin bazı haber sitelerinde yayınlamasına ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

"BİZ NASIL BU GÖRÜNTÜLERLE YAŞAYACAĞIZ?"

Instagram'dan yaptığı paylaşımla görüntülerin yayınlanmasına isyan eden Erken, "Cinayetin yeni görüntüleri net görüntülerini vermek nedir? Niye? Nasıl yayınlayabiliyorsunuz? Nasıl bu kadar acımasızsınız? Kızlarını beni sevenlerini neden düşünmüyorsunuz? Biz nasıl bu görüntülerle yaşayacağız? Neden acımıza acı katıyorsunuz? Görüntü yerine haberler de neden kaçak olan katillere Seccad Yeşil ve Serkan Dakman’a yer vermiyorsunuz?" dedi.

"NEDEN ACIMIZA ACI KATIYORSUNUZ?"

Ece Erken, daha sonra Twitter hesabından yaptığı açıklamada ise "Yeni, net görüntüler nasıl elinize geçiyor? Hadi geçti neden yayınlıyorsunuz? Neden acımıza acı katıyorsunuz? Kaçak katil Seccad Yeşil ve Serkan Dakman’ı yakalamak yerine haber yapmak yerine neden bu görüntülerle bizi bir kez daha öldürüyorsunuz? Neden!" tepkisini dile getirdi.

Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından uçakla Trabzon'a, buradan da kara yolu ile memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesi Hürriyet Mahallesi'ne getirildi. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, Gavra Camii morguna konuldu.

DİKKAT ÇEKEN KARE

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun annesi Hacer Mahmutyazıcıoğlu, gelini Ece Erken ve eski gelini Benan Kocadere’nin koluna girerek oğlunu son yolculuğuna uğurladı.

Erken, taziyelerin kabul edildiği sosyal tesise, elinde eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeve ile geldi, "Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim" diyerek gözyaşı döktü. Ayrıca Erken'in "Ne olur kocamın katilleri bulunsun. Kanı yerde kalmasın" dediği de ortaya çıktı. 

EŞİYLE SON FOTOĞRAFI

Ünlü sunucu yılbaşında oğlu Eymen, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Mahmutyazıcıoğlu'nun ilk eşinden olan çocuklarıyla çekildiği fotoğrafları paylaşmıştı. Erken, "Her şey geride kalsın; yepyeni sayfalara umutlu hikayeler yazalım… 2022’de yıldızımız hep parlasın. Şahane bir yıl dileriz." notunu düşmüştü.

AĞABEYİ: ACIMIZ BÜYÜK

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesi, sabah saatlerinde ilçedeki Tuncer Ergüven Sosyal Tesisleri'ne geldi. Mahmutyazıcıoğlu'nun babası Akif Mahmut, annesi Hacer ile ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu, burada taziyeleri kabul etti. Ağabey Celal Mahmutyazıcıoğlu, "Acımız büyük. Böyle bir durumda ne söylenebilir ki söylenecek bir şey yok." diye konuştu.

Eşinin cenazesine dair ayrıntıları da sosyal medya hesabından duyurdu.

ece erkenin eşinin cenazesi

ece erkenin eşinin cenazesi

Usta sanatçı Barış Manço vefatının 23. yıl dönümünde Kurtalan Ekspres konseriyle anıldı

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Barış Manço vefatının 23. yıl dönümünde Kurtalan Ekspres konseriyle anıldı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Sakaryalı Mustafa 2 yıl önce

Ateş düştüğü yeri yakıyor .Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin.