Zafer Algöz: Beşiktaş'ı annem şampiyon yaptı

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğu bilinen Zafer Algöz, Youtube'da yayınlanan ‘İbrahim Selim İle Bu Gece’ye konuk oldu. Ünlü oyuncu, Beşiktaş'ı annesinin şampiyon yaptığını söyledi.

Geçtiğimiz gün YouTube platformunda yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk olan Zafer Algöz, samimi açıklamaları ve eğlenceli anlatımı ile izleyenleri güldürdü. Sahne veya setlerde çok ciddi çalıştığını ifade eden Algöz, "Sette, sahnede bana şaka yapamazlar çünkü pişman ederim." ifadelerini kullandı.

CEM YILMAZ'DA SEVMEDİĞİ HUYU AÇIKLADI

Uzun yıllar boyunca Cem Yılmaz ile birçok projede yer alan ünlü oyuncu, Yılmaz'da sinir olduğu huydan "Cem'in sinir olduğum huyu; aşırı mükemmeliyetçiliği. Tahmin etmediğin bir şeye kızar." şeklinde bahsetti.

"MAÇLARDAN ÖNCE ANNEMİ ARARIM"

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, annesi ile maç öncesi yaşadıkları hakkında muzip bir dille şunları ifade etti:

"Maç totemim var. Beşiktaş maçlarından önce annemi ararım. Bildiği bütün duaları okur. Geçen yıl Beşiktaş’ı annem şampiyon yaptı. Hakan Altun ve Sergen Yalçın’ın anneleri de çok dua etti."

Ülkelere göre kadınların kendilerini beğenme oranları açıklandı!

İLİŞKİLİ HABER

Ülkelere göre kadınların kendilerini beğenme oranları açıklandı!
Dünyaca ünlü şarkıcı Tom Odell konser için İstanbul'a geliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü şarkıcı Tom Odell konser için İstanbul'a geliyor!

BİR YORUM YAPIN 0