Damla Ersubaşı'dan takipçisine dikkat çeken yanıt!

Sihirli Annem dizisinde 'Tuğçe' rolünü canlandıran Damla Ersubaşı 2 kızının babası Mustafa Can Keser'den boşanmıştı. Ünlü çiftin tekrar barıştığı ortaya çıktı. Bu durumda da Ersubaşı'ya pek çok soru yöneltildi. yorumlar da sel gibi aktı. Damla Ersubaşı bakın bir takipçisinin yorumuna ne yanıt verdi?

Sihirli Annem dizisi ile tanınmaya başlayan, şimdilerde sosyal medya fenomeni olan Damla Ersubaşı, özel hayatındaki gelişmeler ve paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İki kızının babası Mustafa Can Keser ile geçtiğimiz yıl eylül ayında 4 yıllık evliliğini sonlandıran Ersubaşı, geçtiğimiz günlerde eski eşiyle yeniden barışmıştı.

Sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlayan Ersubaşı, kendisini beğendiğini ifade eden takipçisine "O kadar makyaj, o kadar efekt ile herkes güzel olur bir tanem" cevabını verdi.

'RAHATLADIN MI?'

Daha sonrasında gelen "Acaba o seni seviyor mu senin onu sevdiğin kadar" mesajına Ersubaşı, takipçisine şu sözlerle yanıt verdi: "Sevmiyor annem, sevmiyor gülüm, sevmiyor bacım; tek ben seviyorum, en çok ben seviyorum o hiç beni sevmiyor oldu mu, rahatladın mı?"

Ayyüce Kamit yeni imajıyla bambaşka birisi oldu! Masterchef Ayyüce Kamit kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Ayyüce Kamit yeni imajıyla bambaşka birisi oldu! Masterchef Ayyüce Kamit kimdir?
Reyting rekortmeni Gönül Dağı'na ödül yağdı

İLİŞKİLİ HABER

Reyting rekortmeni Gönül Dağı'na ödül yağdı

BİR YORUM YAPIN 0