Oktay Kaynarca'ya doğum gününde altın takıldı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yıldız oyuncusu Oktay Kaynarca, geçtiğimiz akşam Kadıköy'de bir mekanda doğum gününü kutladı.

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, önceki akşam kardeşinin işlettiği mekanda 57'inci yaş gününü kutladı. Mahsun Kırmızıgül, Kubat, Kerem Alışık, Oya Başar ve Selçuk Yöntem gibi ünlü isimlerin katıldığı doğum gününde ünlü oyuncu 5 farklı pasta kesti.

Her pasta için dilek dileyen Kaynarca "Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayan ve burada olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, bugün 39 yaşımdan gün aldım" diyerek dostlarını gülümsetti. 

Pasta kestikten sonra gazetecilerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen Kaynarca'nın mutluluğu gözlerden kaçmadı. Yakasındaki çeyrek altınla poz veren ünlü oyuncu, "Bu yıl yapımcı olarak beni göreceksiniz, çok büyük bir iş yapacağız. Aynı zamanda oyuncu olarak da ekranlarda olacağım. ATV’de olacak bu işimiz, haziran ayı başında çekimlere başlayacağız, eylülde yayına çıkmış olacak. Gerçekten çok yorucu olacak, çekim yaparken bu kadar yorulmamıştım, herkesle tek tek ilgileniyorum. Çekim, cast iki kat daha fazla çalışıyorum" diyerek müjdeli haberi verdi.

Fenomen Eylül Öztürk'ün eşi Barış Kenan Özkan'ın milyonluk aracı!

İLİŞKİLİ HABER

Fenomen Eylül Öztürk'ün eşi Barış Kenan Özkan'ın milyonluk aracı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0