Muhteşem Yüzyıl hayranı olan Cardi B Hande Doğandemir'i hedef aldı!

Geçtiğimiz gün bir programa konuk olan oyuncu Hande Doğandemir, dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B'nin kendisine kafayı taktığını söyledi.

Son olarak "Annemizi Saklarken" dizisinde Handan karakterini oynayan ünlü oyuncu Hande Doğandemir, önceki gün Sarp Palaur ile Dayı Şov'a konuk oldu. Oyunculuk kariyeri ve yer aldığı projeler hakkında konuşan ünlü isim dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B'nin kendisine Twitter'da linç kampanyası başlattığını açıkladı.

Bir döneme damga vuran Muhteşem Yüzyıl dizisinin sıkı fanı olan Cardi B'nin Muhteşem Yüzyıl: Kösem'i izledikten sonra kendisine öfkelendiğini söyleyen Doğandemir, "Cardi B, Muhteşem Yüzyıl Kösem hastası çıktı. Ben orada 'Kösem'i ortadan kaldıran 'Turhan Sultan'ı oynadım. Twitter'da küfür kıyamet, linç kampanyası başlattı bana. Ben de, 'Hayırdır Cardi'ciğim, ne oluyor ya?' dedim." şeklinde konuştu.

İlber Ortaylı Netflix'te severek izlediği diziyi açıkladı televizyon dizilerini eleştirdi!

İLİŞKİLİ HABER

İlber Ortaylı Netflix'te severek izlediği diziyi açıkladı televizyon dizilerini eleştirdi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Tanerica 2 yıl önce

Kıyamam yahu üstune mi alındın

Doğrucu Davut 2 yıl önce

Yerlilerle gündeme gelemedin mi, satacaksın yabancıya taktiği.