İrem Helvacıoğlu'nun korku dolu anları! Köpeği katleden kişi tarafından ölümle tehdit edildi

Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, 4 yıl önce Çeşme'de bulup sahiplendiği köpeği Patpat bir cani tarafından katledildi. Helvacıoğlu, köpeğini katleden kişinin tehdit etmesiyle hayatının şokunu yaşadı

Son olarak Baş belası dizisiyle gündeme gelen İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz gün aldığı haberle adeta yıkıldı.

Takvim'in haberine göre; İrem Helvacıoğlu, 4 yıl önce yakın bir arkadaşı tarafından yaralı halde bulunup sahiplendiği Pappat isimli köpeğin Çeşme'de katledildiğini açıkladı. Helvacıoğlu, köpeklerinin komşusu tarafından vurularak öldürüldüğünü ifade ederek, "Ne ile ifade edeceğimi bilemediğim bir varlık tarafından güzel ruhlu bir bebek katledildi" şeklinde konuştu.

irem helvacıoğluna tehdit

irem helvacıoğluna tehdit

Olayla ilgili ortaya çıkan detaylar şoke etti. Şahıs, köpeği çok havladığı için vurduğunu ve gömdüğünü söyledi. O cani kendisini şikayet eden Helvacıoğlu'nun yakınını ölümle tehdit etti. Jandarma ekipleri ise şüpheliyi göz altına alırken, oyuncunun yakınını ise koruma altına aldılar.

İlber Ortaylı Netflix'te severek izlediği diziyi açıkladı televizyon dizilerini eleştirdi!

İLİŞKİLİ HABER

İlber Ortaylı Netflix'te severek izlediği diziyi açıkladı televizyon dizilerini eleştirdi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

zülfo ağa 2 yıl önce

reklam kokan haraketler