Bütün ABD bu haberi konuşuyor! Tescilli güzel Cheslie Kryst'ten kahreden ölüm haber!

Cheslie Kryst, ABD'nin en gözde şehirlerinden biri olan New York'taki lüks apartmandan atlayarak vefat etti. 2019 yılında tescilli güzel olarak seçilen Kryst'in ölümü yakınlarını ve hayranlarını kahretti.

İntihar etmeden bir kaç saat önce sosyal medyada fotoğraf paylaşan Cheslie Kryst, paylaşımının altına "Bu gün size huzur ve sükunet getirsin" notunu düştü. Yalnız yaşayan Kryst, lüks bir apartmanın 9'uncu katında oturuyordu.

abd güzeli intihar etti

abd güzeli intihar etti

Tescilli güzel, paylaşımında saatler sonra bulunduğu binanın 29'uncu katın çıkarak atladı. Hayranları aldıkları ölüm haberi ardından paylaşımın altına yorum yağdırdı.

abd güzel intihar etti

abd güzel intihar etti

Olay yerinde hayatını kaybeden tescilli güzelin, intihar notu bırakmadığı ancak neden intihar ettiği de henüz tespit edilemedi. Polisler soruşturmayı basından gizli yürütüyor. Hukuk fakültesinde okurken 2019 yılında katıldığı güzellik yarışmasında birinci seçilmişti. 

ABD li güzel intihar etti

ABD li güzel intihar etti

SON YILLARDA CİDDİ BİR ARTIŞ VAR!

Son yıllarda genç yaşta birden şöhret olan isimlerin intihar olaylarındaki artış dikkat çekmeye başladı. Uzmanlar her şeyi hızla elde etmelerine rağmen sosyal ve toplumsal çatışmaların yanı sıra kişinin iç dünyasındaki kayboluşun bu duruma yol açtığını belirtti. 

İntihar eden Cheslie Kryst'in babası Rodney Kryst kızıyla ilgili ilk kez konuştu. Kryst, kızının bağımlı olmadığını "Kızım olabildiğince saftı, herhangi bir uyuşturucu ya da reçeteli ilaç kullanmıyordu. Asla herhangi bir madde bağımlılığı sorunu yaşamadı" sözleriyle anlattı.

Yargı'nın Eren komiseri Uğur Aslan'a kızı Asya'dan sürpriz ziyaret!

İLİŞKİLİ HABER

Yargı'nın Eren komiseri Uğur Aslan'a kızı Asya'dan sürpriz ziyaret!
Demet Akalın'dan kızı Hira için duygusal paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'dan kızı Hira için duygusal paylaşım

BİR YORUM YAPIN 2

malatyalı 2 yıl önce

Şimdi de tescilli ölü odu

sevgi 2 yıl önce

herkes balkondan düşüyor atlıyor. bunların aslı yok. sorun belli değil. bir iki satır yaz gitsin