Şarkıcı Can Bonomo ailesi ile poz verdi!

Ünlü şarkıcı Can Bonomo ve güzel oyuncu eşi Öykü Karayel, aile fotoğrafları çekmek için kamera karşısına geçti. Çiftin oğluyla çektikleri fotoğraflar sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Son olarak Kaderimin oyunu dizisiyle şöhreti yakalayan Öykü Karayel ile mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı Can Bonomo, nisan ayında oğlu Roman'ı kucağına almış ve ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Ünlü çift, oğulları Roman'la kamera karşısına geçti. Aile fotoğrafları için poz veren çift, fotoğrafları sosyal medya hesaplarından yayınladı. Roman'ın, babasına benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

"3 CANIM VAR"

Bonomo, aile fotoğrafları için; "Sanki yeniden doğmuşum bembeyaz. Üç canım var, üç gücüm var, üç kereyim. Ne iyi etmişim." ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu ve şarkıcının fotoğraflarına takipçileri tarafından çok sayıda yorum ve beğeni gönderildi.

Bartu Küçükçağlayan'dan müjdeli haber! Ünlü oyuncu baba oldu

İLİŞKİLİ HABER

Bartu Küçükçağlayan'dan müjdeli haber! Ünlü oyuncu baba oldu
Milyoner'de şaşırtmacalı soru: 2022 yılında toplamda kaç gün vardır?

İLİŞKİLİ HABER

Milyoner'de şaşırtmacalı soru: 2022 yılında toplamda kaç gün vardır?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0