Hande Soral'dan kız kardeşi Bensu Soral ile annelik pozu!

Bebeğini kucağına almaya hazırlanan Hande Soral'ın kız kardeşi Bensu Soral ile paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Hande Soral kız kardeşinin karnına sarıldığı bir fotoğrafı , "İki bebeğim" notuyla Instagram hikayesinde paylaştı.

Hande Soral 2017 yılında dünya evine girdiği kendisi gibi oyuncu olan İsmail Demirci ile ilk kez anne ve baba olmaya hazırlanıyor. Bebeğini kucağına almayı bekleyen oyuncu Hande Soral'ın kız kardeşi Bensu Soral ile yaptığı paylaşım, sosyal medyanın gündeminde yerini buldu.

Hande Soral ve İsmail Demirci

Hande Soral ve İsmail Demirci

"İKİ BEBEĞİM"

Geçtiğimiz günlerde kardeşi Bensu Soral ile objektif karşısına geçen oyuncu Hande Soral, yaptığı paylaşımla sosyal medya gündemini salladı. Hayranlarını da sevindiren Soral, kardeşinin karnına sarıldığı fotoğrafı "İki bebeğim" notuyla paylaştı.

Hande Soral ve kız kardeşi

Hande Soral ve kız kardeşi

"TEYZELİK"

Aynı kareyi Bensu Soral da kendi Instagram hesabından "Teyzelik" notuyla paylaştı. İki kız kardeşin paylaşımlarına beğeni yağdı.

Hande Soral

Hande Soral

"BABY DEMİRCİ YOLU YARILADI"

Hamileliğinde 19. haftasını dolduran oyuncu Soral, karnının belirgin olduğu bir fotoğrafı Instagram hesabından, "Baby Demirci yolu yarıladı" notuyla yayınlamıştı. Ünlü isimlerin de yorum yaptığı paylaşım kısa sürede yoğun ilgi görmüştü.

Hande Soral cinsiyet partisi

Hande Soral cinsiyet partisi

CİNSİYETİ BELLİ OLDU

Arkadaşlarının düzenlediği bir partide erkek bebeklerinin olacağını açıklayan ünlü çift, partiden çekilen bir videoyu sosyal medya hesaplarından takipçileriyle de paylaşmıştı.

İnci Türkay'dan duygulandıran paylaşım! Defne Joy Foster'ı unutmadı

İLİŞKİLİ HABER

İnci Türkay'dan duygulandıran paylaşım! Defne Joy Foster'ı unutmadı

BİR YORUM YAPIN 0