Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten zam üzerine zam! Servet kazanacaklar...

Atv ekranlarında Kuruluş Osman dizisinde oynayan Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen ise TRT ekranlarında yer alan Alparslan dizisinde oynuyor. Şimdilerde aldıkları ücrete zam yaptıkları konuşulan ünlü çiftten yeni bir zam haberi daha geldi.

2019'da oğulları Karan'ı kucaklarına alan oyuncu çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit yeni bir kararla gündeme geldi. Tanıtımı için markalardan sayısız teklif alan ünlü çift, Instagram'dan ürün tanıtımları konusunda artık günlük projelere değil, yıllık projelere sıcak baktığını açıkladı. 

ÇEKİM BAŞINA ALACAKLARI ÜCRETE ZAM YAPTILAR

Üstelik çekim başına alacakları ücrete de zam yapan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, bir yıllık tanıtım karşılığında 10 milyon TL istiyor.

Fahriye Evcen’in sosyal medyada 12 milyon 500 bin, eşi Burak Özçivit’in ise 20 milyon takipçisi var.

Survivor Aycan'dan şoke eden karar! Yarışmadan ayrıldı

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Aycan'dan şoke eden karar! Yarışmadan ayrıldı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0