Kıvanç Tatlıtuğ'dan kar pozları! Sosyal medyada gündem oldu

Son dönemde Instagram hesabını daha aktif kullanan ve ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eğlenceli paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. Baba olmak için gün sayan Kıvanç Tatlıtuğ, karda verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

Baba olmaya hazırlanan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Instagram hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Eşi Başak Dizer ile tatile giden Tatlıtuğ, hafta sonu dağda geçirdi. Yakışıklı oyuncu kar manzaralı fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 

KIVANÇ TATLITUĞ'DAN KAR POZU

Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

 

Tatlıtuğ köpeğiyle birlikte çektiği pozları çok beğenildi. Sosyal medyada 2.2 milyon takipçisi bulunan oyuncunun köpeğiyle olan eğlenceli pozlarını eşi Başak Dizer'de kendi hesabından paylaştı.

Tory Burch defilesine ünlüler akın etti!

İLİŞKİLİ HABER

Tory Burch defilesine ünlüler akın etti!
Barış Manço unutulmuyor! Denizli'de eserleriyle anılacak!

İLİŞKİLİ HABER

Barış Manço unutulmuyor! Denizli'de eserleriyle anılacak!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0