Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çiftinden ikinci kez boşanma haber! Evliliği çocuk krizi bitirdi

Burcu Kıratlı ile ikinci defa nikah masasına oturan Sinan Akçıl geçtiğimiz günlerde gazetecilere verdiği röportajda baba olmak istediğini söylemişti. Ünlü şarkıcının bu sözlerine karşılık vermeyen Kıratlı, Instagram hesabından, 'Akçıl' soyadını kaldırarak dikkatleri üzerine çekti. Bunun üzerine Sinan Akçıl Burcu Kıratlı ile aralarındaki evlilik sorunlarını aşamadıklarını söyleyerek "boşanıyoruz" dedi.

2019 yılında Amsterdam'da nikah masasına oturan ünlü çift Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı 9 ay evli kaldıktan sonra boşanmışlardı. 2021 yılında tekrar nikah masasına oturan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, ikinci kez ayrılma kararı aldıkları söylentileriyle gündem oldu. Evliliklerinde yaşadıkları sorunları aşamadıklarını söyleyen ünlü şarkıcı Akçıl, boşanma işlemlerinin başlatıldığını açıkladı.

Evliliğinde bir çocuğunun olmasını çok isteyen Sinan Akçıl'ın istediğine olumsuz yanıt veren eşi Burcu Kıratlı'nın bu kararı bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından destek görürken bazıları da evlilikte ortak yolun bulunması gerektiğini savunuyor. Sizce evlilikte taraflardan biri çocuk sahibi olmak istemezse bu durum boşanma sebebi olabilir mi?

SİZCE BOŞANMA SEBEBİ OLABİLİR Mİ?

SİZCE BOŞANMA SEBEBİ OLABİLİR Mİ?

"RESMİ BİR BOYUTA GEÇTİ BOŞANIYORUZ"

Geçtiğimiz akşam Dilber Ay filminin galasına katılan Sinan Akçıl objektiflere yakalandı. Son günlerde Burcu Kıratlı ile evliliklerinde yaşadıkları sorunlarla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Akçıl, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Akıl, "Boşanacağız. Artık resmi bir duruma girdi süreç. Karşılıklı anlayışlı bir şekilde. Bu konularda daha fazla konuşmayalım" şeklinde konuştu.

Burcu Kıratlı

Burcu Kıratlı

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz hafta gazetecilere röportaj veren Sinan Akçıl baba olmak istediğini söylemişti. Bunun üzerine Kıratlı sessiz kalarak Instagram hesabından 'Akçıl' soyadını kaldırdı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran Kıratlı'nın bu hamlesiyle magazin dünyası, çiftin aralarında yaşadıkları bebek krizine odaklanmıştı.

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı boşanıyor

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı boşanıyor

Ebru Şallı'nın son hali görenleri şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı'nın son hali görenleri şaşırttı!

BİR YORUM YAPIN 0