Ünlü model Ece Su Uçkan ölümden döndü! Kadıköy'de taksi ile denize uçtu...

Ünlü model Ece Su Uçkan'ın içinde bulunduğu taksi sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle Kadıköy'de denize düştü. Kendi imkanlarıyla yüzerek kurtulan Uçkan "Suyun altındaydık. Bir anda yüzüp canımızı kurtarmak zorunda kaldık. Ucuz kurtulduk." dedi.

Ünlü manken Ece Su Uçkan, geçtiğimiz akşam Ahmet Kaya’nın sürücüsü olduğu ticari taksiye bindi. Kadıköy Kalamış Marina'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle taksi denize düştü. Taksinin denizin sularına gömülmesiyle zorlu anlar yaşayan ünlü manken ve taksi sürücüsü kendi imkanlarıyla yüzerek araçtan çıkmayı başardı.

Yaşanan korkunç olayın üzerine hemen polis, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan taksi sürücüsü ve ünlü model ifade vermek için polis merkezine götürüldü.

Sefo'dan ilginç açıklama! "Şarkılarımı metrobüste yazdım"

İLİŞKİLİ HABER

Sefo'dan ilginç açıklama! "Şarkılarımı metrobüste yazdım"
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0