Kate Middleton'dan çalışanlarına gizli meydan okuma! Ölü sinek yerleştirip test ediyor

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden Prens William ve eşi Kate Middleton, Kensington Sarayı'ndaki evleri için yardımcı aradığını duyurdu. Kraliyet Ailesi için işe alım yapan bir uzmanın kullandığı "ölü sinek" tekniği herkesi şoke etti.

İngiltere'de tahtın ikici sıradaki varisi olan Prens William eşi Kate Middleton, Kensington Sarayı'ndaki ev işleri için yardımcı arıyorlar. 40 yaşındaki Middleton'ın eşi Prens William ve çocukları George, Charlotte ve Louis ile birlikte yaşadığı evin sorunsuz bir şekilde idare edilmesi için personel işe alımlarında oldukça detaycı olduğu biliniyor. 

The Mirror gazetesinin haberine göre; sarayda işe alımdan sorumlu Tracey Waterman, adayları seçme konusunda farklı test ve yöntemlere başvuruyor. Waterman, adaylarla görüştüğü odanın herhangi bir yerine ölü bir sinek yerleştirerek adayların dikkatini ölçüyor. Şömine ya da halıya ölü bir sinek yerleştiren Waterman, sineği fark eden adayları ön sıraya alıyor. 

"AYRINTILARA ÖZEN GÖSTERİLMELİ!"

Waterman, işe alım sırasında "ölü sinek" testinin tamamen esas alınmadığını bunun gibi pek çok yöntemin de kullanıldığını söyledi. Channel 5'in Sandringham: The Royals at Christmas adlı belgeselinde açıklamalarda bulunan Waterman, "Beş yıldızlı bir oteldeki kahya ile kraliyet sarayındaki bir hizmetçi arasındaki fark, ayrıntılara gösterilen özendir" şeklinde konuştu.

Yargı'nın Eren komiseri Uğur Aslan'a kızı Asya'dan sürpriz ziyaret!

İLİŞKİLİ HABER

Yargı'nın Eren komiseri Uğur Aslan'a kızı Asya'dan sürpriz ziyaret!
Kanunsuz Topraklar final yapıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Kanunsuz Topraklar final yapıyor!
Şarkıcı Ece Seçkin koronavirüse yakalandı!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Ece Seçkin koronavirüse yakalandı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

akrep 2 yıl önce

saçmalıklar komedyası, millete sözde demokrasinin beşiği diye yutturmaya çalıştığınız ülkede ipsiz sapsız işler

Toplam 1 beğeni