Hem yakışıklı hem hamarat! Kıvanç Tatlıtuğ mutfağa girdi, eşinden yorum gecikmedi

“Elmalı Strudel” yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaşan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’a beğeni yağdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son paylaşımıyla adeta sosyal medyayı sallayan Kıvanç Tatlıtuğ, aldığı eğitim sonrası mutfağa girerek elmalı turta yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Dakikalar içinde binlerce beğeni alan Tatlıtuğ'a, bebek bekleyen eşi Başak Dizer'den gelen yorum dikkatlerden kaçmadı.

Gerektiğinde kendine, özel günlerde ailesine yemekler yapan, küçük sürprizler hazırlayan bir erkek hayatınızın erkeği olabilir. Sizce erkekler mutfağa girmeli mi?

erkekler mutfağa girmeli mi?

erkekler mutfağa girmeli mi?

 

Aşçılığa büyük ilgi duyan ve hobi olarak öğrenen Tatlıtuğ'a dakikalar içinde binlerce beğeni ve yorum geldi.

En dikkat çeken yorum ise Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den. "Şekerci mi baban senin?" yazan Dizer, a ilk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor.

 

 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0