Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin'den nikah tarihi açıklaması

Şimdilerde Destan dizisinde Akkız karakterine hayat veren Ebru Şahin, Uğur Aslan'ın "Bir Arabesk Müzikali Afara" performansını dinlemeye gidenler arasında yerini aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ebru Şahin, evlilik sorularına "Daha netleşen bir tarih yok. O yüzden bir şey söylemeyeyim" yanıtını verdi.

Yargı dizisinde rol alan Uğur Aslan Bir Arabesk Müzikali Afara performansıyla önceki akşam misafirleriyle buluştu. Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin de geceye katılan isimlerden oldu. Güzel oyuncu, basın mensupları ile sohbet etti. Şahin, "Setten geldim, güzel bir akşam olacağını düşünüyorum. Arkadaşlarım ile hep beraber eğlenmeye geldim." dedi.

"Evlilik" sorularını da yanıtlayan Ebru Şahin, "Daha netleşen bir tarih yok. O yüzden bir şey söylemeyeyim ben." şeklinde konuştu.

"HER AN EVLENEBİLİRİZ" DEMİŞTİ

Ünlü oyuncu röportajında sevgilisi Cedi Osman ile ilgili ilişkisine ve evliliğe dair açıklamalarda bulundu.

Şahin, şunları ifade etti:

"Cedi ile ilk günden beri hiçbir şeyimiz planlı değildi. İki sene önce böyle bir ilişki yaşayacağımı söyleseler 'Aynı şehirde bile biriyle böyle bir duygu yaşayamam' derdim. Ama bu bana hayatın hiç anlamadığım bir yanını gösterdi. Mesafelerin zorlayıcı olsa da aranızdaki bağı daha güçlü ve daha gerçek kılabileceğini öğrendim."

ebru şahin evlilik teklifi

ebru şahin evlilik teklifi

"ANİDEN DE OLABİLİR"

Ayrıca ünlü oyuncu, "Düğün aniden de olabilir, uzak bir tarihte de. Plan program yapmadık" dedi.

Reynmen'in annesine silahlı gasp! Büyük korku yaşadı

İLİŞKİLİ HABER

Reynmen'in annesine silahlı gasp! Büyük korku yaşadı
Söz yazarı ve şair Suat Yığmatepe yaşamını yitirdi

İLİŞKİLİ HABER

Söz yazarı ve şair Suat Yığmatepe yaşamını yitirdi

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

%99'u Müslüman! 2 yıl önce

Bilmiyorum Müslüman mısnız? Eğer Müslümansanız Müslümanca yaşayın. Değilseniz de yediğiniz yemeğe varana kadar açıklamakta sakınca görmediğiniz gibi inancınızı da açıklayın ki herkes bilsin kim kimdir neye inanır nasıl yaşar. Ona göre "güya sanatçıları" örnek alıp almamak her bireyin kendi sorumluluğunda olur. Kısacası ya olduğunuz gibi görünün ya da göründüğünüz gibi olun ki aldanma durumu olmasın.

Toplam 1 beğeni

Sevim 2 yıl önce

Allah akıl fikir versin.Milletin inancından sanane arkadaş. Mutluluğa tahammülü olmayan insanlardan tiksiniyorum artık. Müslüman olunca başına tacmi dikecek.Anlasilan o ki Müslümansin insanlık alemine ne faydan oldu?? Din sizin gibi boş beyinler yüzünden yavaş yavaş terk ediliyor. Devam edin afferin.

Toplam 0 Beğeni