Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinde partneri belli oldu!

TV8 ekranların yayınlanması beklenen Çağatay Ulusoy'un yeni projesi dijital bir platformda hayata geçecek. Başlangıçta Süslü Korkuluk olarak tanıtılan proje geçtiğimiz günlerde 'Terzi' ismiyle değiştirildi. Uzun süredir oyuncu krizi yaşayan dizide nihayet Ulusoy'un partneri belli oldu. İşte detaylar...

TV 8 ekranlarında yayınlanması beklenen Süslü Korkuluk dizisinin Netflix'de izleyenlerle buluşacağı belirlendi. Çağatay Ulusoy'un başrolü üstlendiği dizide ünlü oyuncuya eşlik etmesi için Alina Boz ile anlaşmışlardı. Ancak projenin dijital platforma geçmesiyle güzel oyuncu ayrılma kararı aldı. Bunun yanı sıra proje Süslü Korkuluk ismini değiştirip 'Terzi' adını aldı.

Boz'un ayrılmasının ardından partner krizi yaşayan 'Terzi' dizisi için Şifanur Gül ile el sıkışıldı.

Şifanur Gül

Şifanur Gül

TERZİYİ CANLANDIRACAK

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy dizide 'Peyami isimli bir terziyi canlandıracak. Peyami'nin gelinliğini diktiği ve aşık olduğu Esvet karakterine hayat verecek isim için uzun süren çalışmalar ardından belli oldu. Cem Karcı'nın yönettiği dizide Ulusoy'un partneri Şifanur Gül oldu.

Çağatay Ulusoy

Çağatay Ulusoy

NE OLMUŞTU?

TV 8 kanalında ekranlara gelmesi planlanan Süslü Korkuluk dizisinde kriz çıkınca yapım beklemeye alınmıştı. Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Alina Boz'un oynayacağı dizinin yılbaşında teaser'ı çekilmiş ve baba rolünde Olgun Şimşek ile anlaşılmıştı. Sabırsızlıkla beklenen Süslü Korkuluk'un nerede yayınlanacağı belli oldu. 

Süslü KorkulukİLİŞKİLİ HABERSüslü Korkuluk'tan ilk fragman! Süslü Korkuluk konusu belli oldu! Süslü korkuluk oyuncuları

NETFLİX'TE YAYINLANACAK

Birsen Altuntaş'ın Instagram hesabından paylaştığı habere göre; Televizyon kanallarının bütçesini karşılamaktan çekindiği Süslü Korkuluk dizisi Netflix'te yayınlanacak. Çağatay Ulusoy'un gelinlik diktiği müşterisine aşık olan bir terziye hayat vereceği dizinin yayınlanacağı platformla ilgili resmi duyurunun yakın zamanda yapılacağı öğrenildi.

Cem Karcı'nın yöneteceği dizinin tanıtımı Ocak ayında yayınlanmış ve TV8 ekranlarında geleceği duyurulmuştu.

ACUN ILICALI İLE ANLAŞMA BOZULDU

Dizinin yapım şirketi OGM Pictures’ın ortakları Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu’nun TV 8’in patronu Acun Ilıcalı’yla arasındaki anlaşma bozuldu.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, anlaşmanın bozulmasının ardından Güvenatam, önce televizyon kanalarıyla ardından dijital platformlarla görüşmeye başladı.

Dizinin akıbeti ile ilgili olarak yapım ekibinden de kanal yönetiminden bir açıklama yapılmadı. Ünlü bir terzinin, kendisine gelinlik diktirmek için kapısını çalan genç kadın ile arasındaki geçenleri anlatacak Süslü Korkuluk dizisinde meraklı bekleyiş sürüyor.

Teşkilat dizisindeki oyuncuların keyifli halleri!

İLİŞKİLİ HABER

Teşkilat dizisindeki oyuncuların keyifli halleri!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Mehtap 2 yıl önce

Dijitalde dizi izlemiyorum. Süslü korkuluk için üzüldüm. İzleyemicem.