Alişan ve Buse Varol'dan kızları Eliz için ayrı paylaşımlar!

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı Covid-19 nedeniyle Temmuz 2021'de kaybeden Alişan, zor günleri atlatmaya çalışıyor. Tüm zamanını ailesi ve işine adayan ünlü türkücünün kızı Eliz, bir yaşına bastı. Kızının doğum günü için paylaşım yapan Alişan, vefat eden kardeşini de unutmadı. Ayrıca Buse Varol ile ayrı ayrı paylaşımlar yapmaları ve karelerde birbirlerine yer vermemeleri dikkat çekti.

2018 yılında dünyaevine giren Alişan ve Buse Varol, Şubat 2019'da oğulları Burak'ı, 2021 yılında da kızları Eliz'i kucaklarına almıştı. Ünlü çiftin minik kızları Eliz, bir yaşına bastı.

Kızlarının doğum gününü ayrı kareler ile paylaşan Buse Varol ve Alişan'ın, paylaşımlarında birbirlerine yer vermemeleri dikkatlerden kaçmadı.

Alişan, yaptığı paylaşımda geçtiğimiz yaz Covid-19 sebebiyle kaybettiği abisi Selçuk Tektaş'ı anmadan geçmedi. Alişan'ın paylaştığı karedeki açıklaması şu şekildeydi:

"Burak’tan sonra çok dua etmiştim, bir çocuğum daha olursa İnşallah Allah’ım kız olsun diye... Dualarım kabul oldu çok şükür ve sen geldin kızım... Bugün 1 yaşına bastı benim kızım.. Allah’ım bana nefes alma şansı verdikçe Baban hep yanında olacak kızım…Seni çok seviyorum Eliz’im"

"BUSE'NİN PARTİSİNDE NEDEN ALİŞAN VE AİLESİ YOK?"

Buse Varol da kızı Eliz için bir paylaşımda bulundu ve Alişan'ın yer almaması takipçilerinin dikkatini çekti. Alişan ve Buse Varol'un fotoğraflarına yorum yağdı. Çoğu takipçi "Eşi neden fotoğrafta yok", "Ayrılık çanları mı?", "Araları mı bozuk", "Buse'nin partisinde Alişan ve ailesi yok" yazdı.

Buse Varol'un paylaşımında kızı Eliz hakkında şu ifadeler yer aldı:

"6 Şubat 2022..Bugün 1 yaşındasın annecim. Daha hayatın okadar başındasın ki; seni üzenler olacak, yollarına taş koyanlar, belki bazen ağlatanlar... ama bunların yanında sarıp sarmalayanlar da olacak, seni sen olduğun için sevenler de, seni yarı yolda bırakanlar da olacak, seninle aynı yolu yürüyenler de.. Hayatı öğrenecek çoook uzun yılarrr yaşamak nasip etsin Allah. Tek dileğim merhametli ve vicdanlı biri olman.. Seni çook seviyorum benim mucizem. Annen olarak yaşadığım sürece hep yanında, yanınızda olacağım, iyiki beni seçtin Eliz'im..."

Yurt dışına yerleşeceğini söylemişti... Haluk Levent'ten açıklama geldi

İLİŞKİLİ HABER

Yurt dışına yerleşeceğini söylemişti... Haluk Levent'ten açıklama geldi

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

Hasanbb 2 yıl önce

bunlar tamamen magazinle gündemde olma çabası değilse bende adam değilim. Ya defolup gitsinler hayatımızdan.