Mustafa Uslu'nun başı Rus mafyasıyla dertte! Ölümle tehdit ettiler...

"Ayla" ve "Müslüm" gibi gişe rekortmeni filmlerin yapımcısı Mustafa Uslu, son olarak "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" filmiyle büyük beğeni toplamıştı. iddialara göre; Cep Herkülü’nün Bulgaristan’daki çekimleri sonrası anlaştığı Slvestar Lenenov'a ödeme yapmadığı iddia edilen Uslu'nun başı Rus mafyasıyla derde girdi.

Başrolünde Hayat Van Eck'in rol aldığı 2019 yapımı "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" filmi yayınlandığı ilk günden itibaren sinema severlerden tam not almıştı. Filmin yapımcılığını üstlenen Mustafa Uslu, çekimlerin tamamlanması için Bulgar iş insanı Slvestar Lenenov'la yardım anlaşması yapmış ve filmin çekimi bittikten sonra ödemeyi gerçekleştirmişti. 

Ancak Lenenov ünlü yapımcıdan 6 milyon lira alacağı olduğunu iddia ederek ikinci kez para talep etti. Parasını tahsil ettiği halde etmediğini söyleyen Lenenov, istediğini alamayınca soluğu Rus mafyasının yanında aldı. Bunun üzerine Uslu'yu Eldaniz Azimov ve 'Kobra' lakaplı Vedat Karataş arayarak ölümle tehdit etti. Olay sonrası devreye giren menajer Hasan Basri Sarıkaya, Rusya'da yeraltı dünyasının en etkili ismi olarak bilinen Zahariy Kalaşov'un da işin içinde olduğunu ve parayı vermek zorunda olduğunu söyledi.

Ölümle tehdit edilen Uslu, hemen soluğu karakolda alarak Sarıkaya, Azimov ve Karataş'ı ihbar etti. İstanbul Adliyesi'ne getirilen Rus mafyası Kalaşov'un üyesi olduğu düşünülen Azimov, yağma suçu işlediği gerekçesiyle tutuklandı. Mustafa Uslu'nun 25 yıllık arkadaşı olduğunu söyleyen Sarıkaya ise verdiği ifade de "Eldaniz'in Rus mafya liderinin aracılığıyla geldiğini öğrendim. Mustafa'yı tehdit etmedim. Yardım etmek istedim" şeklinde konuştu. Azimov ise hakkındaki suçlamaları reddederek, "Ben işçiyim. Bana gelen bilgiyi arkadaşıma ilettim. O da Hasan Basri'ye iletmiş. Kimseyi tehdit etmedim" diye konuştu.

Hazırlanan iddianameye göre 3 şüpheli isim için 15'er yıl hapis cezası istendi.

Cihangir Ceyhan'ın eşi ve çocuğuyla paylaşımını görenler şoke oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Cihangir Ceyhan'ın eşi ve çocuğuyla paylaşımını görenler şoke oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Linux 2 yıl önce

Bu paranın 3 milyonunu bizim insanımıza ver rusya da tozunu attırsınlar bu tiplerin.

Toplam 1 beğeni

Hakan 2 yıl önce

Urası Türkiye ver parayı Rusların tozunu atarlar

Toplam 4 beğeni

abdulbaki 2 yıl önce

Türkiyeyi tehdit etmek ile aynı şey. rus mafiası imişler. adam gibi cezalar verin bakalım ne yapıyorlar. bu da şunu gösteriyor ki, rusyadan ayrılmış ülkeler içinde, bulgarlar,kazaklar,kırgızlar v.s ile bir iş birliği yapacak iseniz dikkat edeceksiniz. her belgeniz resmi olacak. mümkün ise onlar ile ortak bir iş yapmayacak,hatta iş vermeyeceksiniz. çünkü bunlar insanlıktan nasipsiz olmuşlar.

Toplam 1 beğeni