Turan Özdemir'siz 'İsmetse Olur' galası!

2018 yılında geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden usta oyuncu Turan Özdemir'in, hayattayken son kez rol aldığı 'İsmetse Olur' filmi 11 Şubat'ta bekleyenleriyle buluşuyor.

Sayısız tiyatro ve sinema filmleriyle izleyici karşısına geçen Turan Özdemir'in son olarak rol aldığı Mania Yapım ve UK Production işbirliğiyle çekilen 'İsmetse Olur' filminin galası, geçtiğimiz günlerde İzmir'de yapıldı. 2018 yılında hayata gözlerini yuman Turan Özdemir'ın rol aldığı son filmi görememesi 'İsmetse Olur' ekibine duygu dolu anlar yaşattı. Filmin senaristi, yönetmeni ve oyuncusu Umut Kaya ile birlikte yapımcı Ali Çerçioğlu, oyuncular Aytaç Özgür, Ayça Ekin Beğen, Melis Buse Betkayan ve Soner Tırpan galaya katılan isimler arasında yer aldı.

İsmetse Olur

İsmetse Olur

"GEÇ DE OLSA FİLM VİZYONA GİRİYOR"

2016 yılında İzmir'in Tire ilçesine bağlı Gökçen Köyü'nde çekilen 'İsmetse Olur' filmi hakkında bilgi veren yönetmen Umut Kaya, "Bu film için çok emek verdik. Çekimler tamamlandıktan sonra birtakım sorunlar, maddi sıkıntılar yaşadık. Arkasından pandemi girdi ve yayınlanması biraz gecikti. Turan (Özdemir) ağabeyle bir sonbahar günü Karşıyaka’da buluşmuştuk. Ona projeden bahsettiğimde çok beğendi ve kesinlikle rol almak istediğini söyledi. Ben de seve seve kabul ettim. İyi bir insandı, iyi bir oyuncuydu. Belki bizleri şu an yukarıdan görüyordur. Bizde emeği çoktu. Filmi 2016’da çektik ve ancak bu haftaya yayınlamak nasip oldu. Şarap gibi yıllandı adeta" şeklinde konuşurken Mania Yapım'ın sahibi Ali Çerçioğlu ise geç de olsa filmi vizyona koyabildikleri için mutlu olduğunu dile getirdi.

Turan Özdemirin mektubu

Turan Özdemirin mektubu

TURAN ÖZDEMİR'DEN DUYGULANDIRAN MEKTUP

'İsmetse Olur'un İzmir'de gerçekleşen galasında hayatta olmayan usta oyuncu Özdemir'in film ekibi için yazdığı mektup da gün yüzüne çıktı. Mektubu, radyo programcısı Hüseyin Özdemir seslendirdi. Usta isim Özdemir mektubunda, "Canım mesai arkadaşlarım, benim büyük ailem. Hani çoğu Türk filmlerinde baş rol oyuncusu bir mektup bırakır ve evi terk eder ya. Siz de bu mektubu okurken ben çok uzaklarda olacağım. Aranızda olmayı gerçekten çok isterdim. 'İsmetse Olur'da kısmet olmadı maalesef. Bu dünyada çok kötülük gördüm, çok fazla kötü gördüm. Zulüm edenler her zaman nefretle anıldı. Bir tiyatrocuya yapacağınız en büyük iyilik, onu unutmamaktır. Kendimce düzgün bir hayat sürdüm ama eski enerjim de kalmadı. Kalbim artık yeter demeye başladı. Kendimi hasta hissediyorum. Farz edin ki aranızda değilim ama ben her yerdeyim. Hepinizden tek bir isteğim var. Sakın beni unutmayın" cümlelerine yer vermiş. Hüseyin Özdemir'in mektubu okumasıyla duygusal anlarından yaşanmasının ardından usta oyuncu, salona geçen konuklar tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Turan Özdemirin mektubu

Turan Özdemirin mektubu

'İSMETSE OLUR' FİLMİNİN KONUSU

Kısmetli köyüne gelen yabancı bir adam ve ekibi, bir iş peşindedir. Bu iş, uzak doğuda çok kıymetli ve şifalı olduğuna inanılan, en derin yaraları bile kısa sürede iyileştiren bukalemun yağıdır. Ekibiyle birlikte bu işe soyunan yabancı, köy halkına Kısmetli'nin bu iş için en iyi yer olduğunu anlatır ve kurulması gereken çiftliğin ortaklığına köylülerin de katılması gerektiğini söyler. Bu yabancının sözlerine inanmayan İsmet (Turan Özdemir), adamın bu hevesli işine ortak olmak isteyen köylülere akıl verir ve bu ortaklığın gerçek olmadığını ispat etmeye çalışır.

İsmetse Olur filminin galası

İsmetse Olur filminin galası

Cihangir Ceyhan'ın eşi ve çocuğuyla paylaşımını görenler şoke oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Cihangir Ceyhan'ın eşi ve çocuğuyla paylaşımını görenler şoke oldu!
Alişan'ın vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş aylar sonra ilk kez görüntülendi

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'ın vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş aylar sonra ilk kez görüntülendi

BİR YORUM YAPIN 0