Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin'den şaşırtan itiraf!

Destan dizisinin yıldız oyuncusu Ebru Şahin, geçtiğimiz günlerde ALL dergisine verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Son dönemlerin en dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen oyuncu Ebru Şahin, bir dergiye verdiği röportajda meslek hayatı ve özel yaşantısına dair açıklamalarda bulundu. 

"Küçük yaşta hayatı tanımak zorunda kaldım. Bu da bana mücadele etme azmi ve pes etmeme gücü verdi. Kendi ayaklarımın ağırlığımı taşıması beni büyüttü." diyen ünlü oyuncu fazla detaycı ve ketum bir yapısı olduğunu söyledi. 

Geçtiğimiz yaz milli basketbolcu Cedi Osman'la nişanlanan güzel oyuncu "İlişkinizde navigasyon daima aynı rotayı mı gösteriyor?" sorusuna "Ve aşkta rota belirleyeceğinizi sanmayın. Layık bulursa şayet aşk size rota belirler" diyerek şair Halil Cibran'ın sözleriyle yanıt verdi. Ünlü çiftin bu yaz nikah masasına oturması bekleniyor.

CZN Burak İdlib'teki çocuklara yardım götürdü

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak İdlib'teki çocuklara yardım götürdü
Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'dan '114 bin 326 TL'lik ceza' haberlerine cevap!

İLİŞKİLİ HABER

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'dan '114 bin 326 TL'lik ceza' haberlerine cevap!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

hasan 2 yıl önce

habu güzel kız habu uşaa nasıl baktı yaaa Ağlıcam heee