Fulden Uras'tan korkutan haber!

Geçtiğimiz yıllarda bağırsak ve meme kanseri sebebiyle bir çok ameliyat geçirerek süreci atlatan şarkıcı Fulden Uras, hastalığının nüksetmesi üzerine hastaneye kaldırılarak tekrar tedavi altına alınmıştı. Ünlü şarkıcının koronavirüs testi pozitif çıktı.

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden şarkıcı Fulden Uras sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu. Uras testinin pozitif çıkması üzerine HES uygulamasından ekran fotoğrafı çekerek Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü isim yakın temasta bulunduklarını da test yaptırmaları konusunda uyardı.

Fulden Uras

Fulden Uras

"EVDE 4 KİŞİ POZİTİFİZ"

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından, "Evde 4 kişi pozitifiz. Bizle yakın zamanda temas kuran herkes lütfen en kısa zamanda test yaptırsın. Allah'tan oraya buraya çok gitmedik. Umarım bu süreci kazasız, belasız atlatırız" ifadeleriyle paylaşımda bulundu.

Fulden Uras koronavirüse yakalandı

Fulden Uras koronavirüse yakalandı

NE OLMUŞTU?

Türk müziğinin sevilen isimlerinden 53 yaşındaki Fulden Uras, bir süredir yakalandığı bağırsak ve meme kanseri sebebiyle tedavi görüyordu. Bu süreçte birçok kez ameliyat geçiren ünlü şarkıcı, hastalığının nüksetmesi üzerine tekrar tedavi altına alındı.

Fulden Uras ameliyat oldu

Fulden Uras ameliyat oldu

"BİTMEYEN ÇİLEM"

Hastalığının nüksetmesi üzerine İstanbul'da özel bir hastaneye kaldırılan ünlü isim Fulden Uras ameliyata alınmadan önce sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Sevenlerinden dua etmesini isteyen Uras, "Bitmeyen çilem... 3 gündür beni yine perişan eden ağrılar ve sonuç yine ameliyat. Artık kaç ameliyat oldu saymıyorum. Sayısını unuttum. Sağ meme seninle başım dertte. Dualarınızı eksik etmeyin dostlar. Allah herkese şifa versin, ötesi yok" şeklinde konuştu..

Fulden Uras ameliyat sonrası video paylaştı

Fulden Uras ameliyat sonrası video paylaştı

"AMELİYATIM BAŞARILI GEÇTİ"

Ameliyattan sonra sosyal medya hesabından bir video paylaşan ünlü şarkıcı Uras, "Dostlar, arayan, soran, mesaj atan herkese çok çok teşekkür ediyorum. Başarılı geçti ameliyatım. Birkaç gün dinleneceğim. Allah'a emanet olun" dedi.

Müge Anlı Almanya'da gündem oldu! "Aileni bulacak biri varsa o Müge Anlı'dır"

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı Almanya'da gündem oldu! "Aileni bulacak biri varsa o Müge Anlı'dır"

BİR YORUM YAPIN 0