Burak Özçivit ev halini paylaştı! Yorgunluğu dikkat çekti

‘Kuruluş Osman’ dizisindeki başarısı ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Burak Özçivit, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor. Özçivit'in son olarak paylaştığı ev modu halleri beğeni yağmuruna tutuldu.

Rol aldığı 'Kuruluş Osman' dizisindeki başarısı ile ön planda olan Burak Özçivit, yoğun dizi çekimlerinden vakit buldukça evinde ailesi ile zaman geçiriyor. Özçivit'in birkaç senedir dizi için farklı bir tarza sahip olması, özel yaşantısında simasını farklı gösterebiliyor.

29 Haziran 2017 tarihinde meslektaşı Fahriye Evcen ile evlenen Burak Özçivit, magazin dünyasında ismi en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Hal böyle olunca da sosyal medyada her paylaşımları büyük ilgi görüyor.

Özçivit'in yorgun gözüken ev halleri, hayranları tarafından oldukça merak edildi. Özçivit'in dönem dizisinde yer aldığı için sahip olduğu saç-sakal imajı, gündelik kıyafetleri üzerindeyken kendisine dağınık bir görüntü verebiliyor.

Ünlü oyuncunun paylaştığı kareler Instagram'da büyük bir ilgi gördü. Instagram hesabında 20 milyondan fazla takipçisi bulunan Özçivit'in paylaştığı kareler de 500 binden fazla beğeni ve 10 bine yakın yorum aldı.

Arka Sokaklar'da şoke eden veda! Engin mi şehit oluyor?

İLİŞKİLİ HABER

Arka Sokaklar'da şoke eden veda! Engin mi şehit oluyor?

BİR YORUM YAPIN 0