Gülçin Ergül ödül töreninde ayakta zor durdu! "İyi hissetmiyorum"

Bir döneme damgasını vuran Hepsi grubunun eski üyesi Gülçin Ergül, 14 Aralık'ta erkek arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı ile Balıkesir'de trafik kazası geçirmişti. Yaşanan olayda otomobilden Gülçin Ergül yaralı olarak çıkarken, Erdal Şeyda Lafçı ise hayatını kaybetmişti. Bir ödül törenine katılan Gülçin Ergül, ödülünü aldığı sırada yaptığı konuşmada kaybettiği sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı andı.

Geçtiğimiz akşam görkemli bir törenle Beşiktaş BAU Güney Kampüsü'nde gerçekleşen müzik ödülleri sahiplerini buldu. Birçok ünlü ismin boy gösterdiği ödül törenine Gülçin Ergül, Ziynet Sali, Mustafa Ceceli, Sinan Akçıl, Ivana Sert, Saba Tümer, Ece Mumay, Emir Can İğrek, Madrigal gibi 40'a yakın ünlü isim katıldı.

"BU ÖDÜLÜ ERDAL İÇİN KABUL EDİYORUM"

İki ay önce sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı trafik kazasında kaybeden Gülçin Ergül’ün ödül konuşması dinleyenleri duygulandırdı. Gülçin Ergül ödülü alırken sözlerine şöyle başladı:

"Herkese iyi akşamlar. Öncelikle bu ödülü kazanmamıza sebep olan yönetmenimiz Ahmet Can Tekin’e çok teşekkür ediyorum."

Ayakta durmakta zorluk çektiği görülen Gülçin daha sonrasında ise şunları ifade etti:

"Mucizevi bir şekilde, tüm gücümü toplayarak, olabildiğince karşınızdayım. Şükürler olsun ki, fakat ne yazık ki bu ödülü aslında hayatını kaybetmiş olan sevgilim Erdal için kabul ediyorum. Kendisinin, bu şarkının ve klibin yapımında çok büyük bir emeği var, bizim gibi. O yüzden bu anı görmesini çok isterdim. Bu bizim için hem büyük bir motivasyon olacak çünkü ilerleyen zamanlarda hayallerimizi gerçekleştirmeye çalışacağız, hem de içimiz tabii ki buruk ve acı verici oldukça. Bize destek olan ve klipte, şarkıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim."

 

"AYAKTA ZOR DURUYORUM"

Ergül, törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Arkadaşının kolunda yürüyen ve ayakta durmakta güçlük çeken Ergül, "Şu an çok iyi hissetmiyorum. Bütün duygularımı içeride söyledim. Çok üzgünüm. Ayakta zor duruyorum. Gücüm yok" diyerek uzaklaştı.

gülçin ergül kaza

gülçin ergül kaza

Sinema dünyasının acı kaybı! Douglas Trumbull 79 yaşında  hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Sinema dünyasının acı kaybı! Douglas Trumbull 79 yaşında hayatını kaybetti
Ronaldo 37. yaşına bastı! Çocuklarının annesi Georgina Rodriguez'dan romantik kutlama

İLİŞKİLİ HABER

Ronaldo 37. yaşına bastı! Çocuklarının annesi Georgina Rodriguez'dan romantik kutlama
İbrahim Tatlıses'in doğduğu ev turizme kazandırılıyor! Mağaradaki ev müze olacak

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in doğduğu ev turizme kazandırılıyor! Mağaradaki ev müze olacak

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0