Prens William'dan annesine ihanet! Üvey annesi Camilla'yı destekledi

İngiltere Kraliçesi II.Elizabeth, tahta çıkışının 70'inci yıl dönümünde oğlu Prens Charles tahta çıktığında eşi Camilla'nın kraliçe unvanı almasının samimi dileği olduğunu ifade etmişti. Prenses Diana ve Prens Charles'ın oğulları Prens William'ın bu karara destek vermesi İngilizleri çılgına çevirdi.

Kraliçe II. Elizabeth, tahta çıkışının 70'inci yıl dönümünde oğlu Prens Charles ve eşi Cornwall Düşesi Camilla hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Buna göre; Prens Charles tahta çıktığında Camilla da kraliçe olarak anılacak. Herkesi şoke eden açıklama sonrası bir hayal kırıklığı da Prenses Diana ve Prens Charles'ın oğlu Prens William'dan geldi.

Kraliçe ElizabethİLİŞKİLİ HABERKraliçe Elizabeth'in tacındaki Türk ayrıntısı! Osmanlı padişahı hediye etmiş...

Bu karar alınmadan önce, Prens Charles'ın Prenses Diana'dan olan çocukları Prens William ve Harry'nin de haberi olduğu öğrenildi. Prens William'ın karar verme yetkisi bulunmasa da Kraliçe II. Elizabeth'in kararına destek verdiği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Kraliyete yakın bir kaynak Prens William ve babası Prens Charles'ın ilişkilerinin son dönemlerde hiç olmadığı kadar iyi olduğunu ve üvey annesiyle daha iyi iletişim kurduğunu ifade etti.

Ancak 1997'de yaşamını yitiren Prenses Diana ile Prens Charles'ın boşanmasında "yuva yıkan kadın" olarak görülen Camilla'ya Prens William'ın destek olması İngilizleri çılgına çevirdi. Camilla'nın kraliçe unvanı almasına Prens William'ın destek vermesi annesine "ihanet" olarak adlandırıldı. Prens William'ın bu karara destek olması Camilla nedeniyle evliliğinde büyük sorunlar yaşayan Prenses Diana'nın yaşadıklarına saygısızlık olarak görüldü.

Sizce, Camilla'nın kraliçe olması Prenses Diana'ya haksızlık mı olur? 

Dünyaca ünlü yıldızı Jason Statham'dan Antalya paylaşımı! Milyonlar tarafından izlendi

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü yıldızı Jason Statham'dan Antalya paylaşımı! Milyonlar tarafından izlendi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Fatos 2 yıl önce

Danaya büyük haksızlık bu

Toplam 1 beğeni

Kral 2 yıl önce

Cici anne önemli. Erkeğin bütün kararı ve mutluluğu cici anneden geçer. Ne varsa bu cici annelerde